Latest News

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Μπενζεμά: Ένοχος για τον εκβιασμό του Βαλμπουενά με sex tape- Πρόστιμο και φυλάκιση με αναστολή

 


Ο Καρίμ Μπενζεμά κρίθηκε ένοχος για την εμπλοκή στην απόπειρα εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά στην υπόθεση του sex tape

 

Στον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Γαλλίας επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή και πρόστιμο 75.000 ευρώ. Ο δικηγόρος του δήλωσε ότι ο ποδοσφαιριστής θα ασκήσει έφεση. 

 

Ο Μπενζεμά, που έχει αρνηθεί τις κατηγορίες, δεν έδωσε το παρών στο δικαστήριο στις Βερσαλίες. Σήμερα η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Σερίφ Τίρασπολ, για τους ομίλους του Champions League. 

 

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο Μπενζεμά ενθάρρυνε τον Βαλμπουενά- ήταν συμπαίκτες στην εθνική Γαλλίας- να πληρώσει εκείνους που τον εκβίαζαν προκειμένου να μην δημοσιοποιήσουν ένα sex tape του. 

 

Ο Βαλμπουενά δέχθηκε τον Ιούνιο το πρώτο, από τα αρκετά, τηλεφωνήματα από αυτούς που τον απειλούσαν ότι θα δώσουν στη δημοσιότητα το sex tape. Ο ίδιος είπε στο δικαστήριο πως ήταν ξεκάθαρο ότι εκείνος που του τηλεφώνησε ήθελε χρήματα και ότι ο εκβιασμός τον έκανε να φοβάται για την καριέρα του και τη θέση του στην εθνική ομάδα. 

 

Οι εκβιαστές φέρεται να επιστράτευσαν τον Μπενζεμά προκειμένου να ενθαρρύνει τον Βαλμπουενά να δώσει τα χρήματα, καθώς το θύμα της υπόθεσης δίσταζε, σύμφωνα με τους εισαγγελείς. Τόσο ο Μπενζεμά όσο και ο Βαλμπουενά έμειναν εκτός εθνικής ομάδας όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με το sex tape. 

 

Ο Καρίμ Μπενζεμά κλήθηκε ξανά στην εθνική Γαλλίας για το Euro 2020. Η απόφαση του δικαστηρίου είναι απίθανο να επηρεάσει το άμεσο αθλητικό μέλλον του, σχολιάζει το Associated Press. 

 

Ο 33χρονος είναι ένα από τα φαβορί για να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα στις 29 Νοεμβρίου, έπειτα από μία εντυπωσιακή σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης, η ποδοσφαιρική ομάδα της Γαλλίας είχε ξεκαθαρίσει ότι ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να παίζει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ακόμη και στην περίπτωση που κρίνονταν ένοχος από το δικαστήριο.