Latest News

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Φίλιππος Πλιάτσικας: Η ιστορία του κοριτσιού που ξύπνησε από κώμα με το «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις»

 


Ο Φίλιππος Πλιάτσικας  μίλησε για τους Πυξ Λαξ, ενώ αποκάλυψε μια πολύ συγκινητική στιγμή της καριέρας του...

 

Μιλώντας για τις τελευταίες συναυλίες των Πυξ Λαξ, ο γνωστός τραγουδοποιός και ένας εκ των ιδρυτικών μελών του ιστορικού ροκ συγκροτήματος, είπε μεταξύ άλλων πως στο ξεκίνημα των Πυξ Λαξ δεν ήταν και στην καλύτερή του στιγμή, γιατί περνούσε ένα βαρύ πένθος, μετά τον θάνατο του πατέρα του.

 

«Την περίοδο που έγινε επαγγελματικό με τους Πυξ Λαξ δεν ήμουν στην καλύτερή μου κατάσταση. Είχα βαρύ πένθος με τον πατέρα μου και δεν είχα μυαλό να το συνειδητοποιήσω. Αν δεν ήταν ο Μπάμπης Στόκας δεν ξέρω αν θα είχαμε δημιουργηθεί. Περάσαμε μεγάλες πείνες. Μέχρι να αρχίσουμε να έχουμε κόσμος στις συναυλίες, από τον τρίτο δίσκο και μετά, είχαμε ρεκόρ εισιτήριων από 7 άτομα μέχρι κανένα», ανέφερε.

 

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας παραδέχτηκε επίσης ότι υπήρξε φάση στην ιστορία των Πυξ Λαξ που «σκεφτόμασταν να το τελειώνουμε ή και να πάμε εκτός Ελλάδος». «Εγώ με τον αδερφό μου φτιάξαμε μαγαζί με πίτσες. Κάναμε διάφορες προσπάθειες για να ζήσουμε. Δεν ξέραμε να φτιάχνουμε πίτσα βέβαια. Όποιος έπαιρνε, δεν ξανάπαιρνε», είπε.

 

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Φίλιππος Πλιάτσικας αποκάλυψε μια συγκινητική ιστορία με το τραγούδι «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις» και ένα κορίτσι που ξύπνησε από κώμα.

 

«Είχε έρθει ένας άνδρας και μια γυναίκα, οικογένεια, και το παιδί τους είχε μείνει σε κώμα για κάποιο διάστημα, είχε ένα ατύχημα και αγαπούσε πολύ ένα συγκεκριμένο τραγούδι. Τους είχε πει κι ο γιατρός και της έβαζαν αυτό το τραγούδι. Το άκουγε ενώ ήταν σε κώμα. Και το παιδί ξύπνησε. Οι άνθρωποι το συνδύασαν με το ότι άκουγε συνέχεια το αγαπημένο της τραγούδι. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά ήταν τόσο συγκινητική αυτή η ιστορία και συγκλονιστική που αργήσαμε πάρα πολλή ώρα να βγούμε στη συναυλία. Ελπίζω αυτό το κορίτσι να είναι καλά. Το τραγούδι ήταν το "Έπαψες αγάπη να θυμίζεις"», σημείωσε στην εκπομπή «The 2night show».