Latest News

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Δύσκολες ώρες για τον Παναγιώτη Κελεσίδη στο Τζάνειο - Διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ ο θρυλικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού

 


Στο Τζάνειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται ο θρυλικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου Παναγιώτης Κελεσίδης καθώς νοσεί από κορωνοϊό αν και... διπλά εμβολιασμένος.

Ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων του Θρύλου, Αντώνης Γλύκας, δήλωσε ότι ο Κελεσίδης εισήχθη χθες στο Τζάνειο με αναπνευστικά προβλήματα και αργότερα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

«Στην επικοινωνία που είχα μαζί του χθες, μου είπε ότι ήταν σε καλή κατάσταση και πως η εισαγωγή του στο νοσοκομείο γίνεται για προληπτικούς λόγους. Ωστόσο, αργότερα μάθαμε ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και πως οι γιατροί αναγκάστηκαν να τον διασωληνώσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Γλύκας.

Ο Κελεσίδης είναι διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ και γίνεται αγώνας να βρεθεί για εκείνον κρεβάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας άλλου νοσοκομείου.

Η άσχημη είδηση του Π.Κελεσίδη αναδεικνύει την κατάσταση που επικρατεί στο ΕΣΥ, λόγω της απόφασης της κυβέρνησης να βγάλει σε αναστολή περίπου 7.000 υγειονομικούς, ενώ για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνει ότι και οι πλήρως εμβολιασμένοι κινδυνεύουν από τον ιό.