Latest News

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Η Τζένιφερ Λόρενς περιγράφει την τρομακτική στιγμή που παραλίγο να σκοτωθεί σε πρόσκρουση αεροπλάνου

 


Η Τζένιφερ Λόρενς ήταν σίγουρη ότι θα πεθάνει, όταν το ιδιωτικό αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε παρουσίασε βλάβη σε... δύο κινητήρες. 

 

«Ο σκελετός μου θα ήταν το μόνο πράγμα σε εκείνο το κάθισμα», λέει στο Vanity Fair, στο οποίου το εξώφυλλο φιγουράρει για το τεύχος Δεκεμβρίου. 

 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, μπορεί πλέον και αστειεύεται με εκείνη την πτήση από τη Νέα Υόρκη στην γενέτειρα της, το Λούισβιλ, το 2017, όταν ο πιλότος τους είχε ανακοινώσει πως θα επιχειρήσουν αναγκαστική προσγείωση στο Μπάφαλο. 

 

«Θα πεθαίναμε. Άρχισα να αφήνω νοερά μηνύματα στους τηλεφωνητές στην οικογένειά μου. "Να έχετε μια υπέροχη ζωή, λυπάμαι"». Η 31χρονη ηθοποιός ήταν η μία από τους δύο επιβάτες εκείνης της πτήσης. Ο άλλος ήταν ο γιος του γιατρού που είχε βοηθήσει την μητέρα της να γεννήσει την Λόρενς και τους δύο αδελφούς της. 

 

«Ένωθα ένοχη», θυμάται η Λόρενς. «Όλοι θα ήταν τόσο στεναχωρημένοι και, Θεέ μου, ο σκύλος μου ο Πίπι ήταν στα πόδια μου, αυτό ήταν το χειρότερο. Αυτό το μικρό πλάσμα». 

 

Βλέποντας τον διάδρομο προσγείωσης γεμάτο πυροσβεστικά και ασθενοφόρα, η σταρ του Χόλιγουντ άρχισε να προσεύχεται. «Όχι στον Θεό με τον οποίον είχα μεγαλώσει, επειδή αυτός είναι τρομακτικός και επικριτικός. Απλώς σκέφτηκα. Ω Θεέ μου, ίσως επιβιώσουμε; Θα είμαι θύμα με εγκαύματα, θα είναι επίπονο αλλά ίσως ζήσουμε».

 

Το τζετ χτύπησε τον διάδρομο, αναπήδησε και τον ξαναχτύπησε πριν σταματήσει. Τα κλιμάκια διάσωσης άνοιξαν άρον άρον την πόρτα και τους έβγαλαν όλους σώους. Την επόμενη φορά που έπρεπε να ανέβει σε αεροπλάνο το έκανε «αναίσθητη, χάρη σε ένα πολύ μεγάλο χάπι και αρκετά μπουκαλάκια ρούμι». 

 

Στο ρητό που θέλει «ό,τι δεν μας σκοτώνει, να μας κάνει πιο δυνατούς» απαντά: «Εμένα με έκανε πολύ πιο αδύναμη. Οι πτήσεις είναι τρομακτικές και πρέπει να πετώ όλη την ώρα».