Latest News

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Πειραιάς - ''Πάρτι'' από κρούσματα κορωνοϊού στα δικαστήρια - Έκλεισε η γραμματεία του Πρωτοδικείου


Ανησυχία έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα στα δικαστήρια του Πειραιά, καθώς μέρα με την ημέρα αυξάνονται τα ...κρούσματα κορωνοϊού.

Οι δικαστικοί λειτουργοί και υπάλληλοι είναι προβληματισμένοι για την έλευση του τέταρτου κύματος του θανατηφόρου ιού, καθώς έχει ήδη χάσει τη ζωή του από κορωνοϊό ενώ πάνω από 10 νόσησαν κατά το προηγούμενο κύμα του κορονοϊού.

Τα έξι κρούσματα έχουν παρουσιαστεί σχεδόν σε όλους τους ορόφους του κτιρίου.
Δύο κρούσματα στο δεύτερο και πέμπτο όροφο όπου στεγάζονται υπηρεσίες του Πρωτοδικείου, ένα κρούσμα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών στον τέταρτο όροφο, ένα κρούσμα στην Εισαγγελία Εφετών στον έκτο όροφο και ένα στον έβδομο όροφο όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες του Εφετείου Πειραιά.

Ήδη χθες έκλεισε η γραμματεία του Ποινικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Πειραιά λόγω συρροής κρουσμάτων, ενώ όλοι οι υπάλληλοι υποβλήθηκαν σε rapid test και κάποιοι από αυτούς σε μοριακό έλεγχο.

Από την πλευρά της διοίκησης του Πρωτοδικείου Πειραιά έγινε μία απολύμανση το προπερασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά δεν επαναλήφθηκε το τελευταίο δεκαήμερο με αποτέλεσμα τα κρούσματα να αυξάνονται…