Latest News

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Για τεστ DNA με τον Νίκο Κουρή μετά από εξώδικο




 Συνεχίζεται το θρίλερ με την κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα και τον Νίκο Κουρή που υποστηρίζει πως είναι βιολογικό παιδί του... εκλιπόντος μουσουργού.

Με ένα εξώδικο, ο Νίκος Κουρής ζητά από τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη να επισκεφθούν από κοινού τον πραγματογνώμονα – γενετιστή, Κ. Φιτσιάλο, για να εξακριβωθεί αν μεταξύ τους υπάρχει βιολογική συγγένεια, προκειμένου να αρθεί οποιαδήποτε αμφισβήτηση, όπως λέει.

Το ραντεβού στο εργαστήριο δικανικής γενετικής στη Γλυφάδα κλείστηκε για τις 25 Οκτωβρίου. Μετά από εξέταση 24 ή 41 γενετικών δεικτών, θα μάθουμε αν τελικά ο Νίκος Κουρής έχει δίκιο. 

Σε απόσπασμα της εξώδικης πρόσκλησης, που μεταδόθηκε στην εκπομπή «T-Live» του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο Νίκος Κουρής καλεί τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη«… Προκειμένου να εξακριβωθεί η βιολογική συγγένεια μεταξύ υμών και εμού, σας καλώ να προσέλθετε στα διαπιστευμένα εργαστήρια δικανικής γενετικής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί δειγματοληψία βιολογικού υλικού (παρειακό επίχρισμα) από τον πραγματογνώμονα γενετιστή, δόκτορα Φιτσιάλο Γεώργιο, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα των πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών. Με τον τρόπο αυτό, τη διενέργεια δηλαδή του τεστ DNA αδελφών, θα αρθεί η οποιαδήποτε αμφισβήτηση περί του αν είμαι ή όχι εκ πατρός αδελφός σας και κατά συνέπεια θα εξακριβωθεί αν είμαι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη του Γεωργίου».