Latest News

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Ρόδος: «Τα γυρνάει» η θεία της οκτάχρονης – «Είναι όλα ψέματα, με ζόρισαν και ομολόγησα»

 


Αρνείται τώρα ότι έστησε σκευωρία για να αποσπάσει χρήματα από τη μητέρα και τον παππού της οκτάχρονης κοπέλας στη Ρόδο, η θεία της μικρής...

Αν και αρχικά παραδέχτηκε την πράξη της, τώρα αποδίδει την ομολογία της σε πιέσεις από τους αστυνομικούς. Μιλώντας στο Star, αρνήθηκε τα πάντα και επέμεινε ότι δεν έχει κάνει κάτι.

«Δεν έχω κάνει κάτι. Αν ήθελα να κάνω κάτι, θα το έκανα στα παιδιά μου. Έχω έξι παιδιά και τρία εγγονάκια. Γιατί να κάνω κακό σε ξένο παιδί;», είπε.

Η ίδια προσέθεσε: «Τη μητέρα του παιδιού την είχα σαν αδελφή μου. Με έπαιρνε τηλέφωνο, πήγαινα σπίτι της, έπινα καφέ μαζί της, πήγαινα και της ψώνιζα εάν ήθελε κάτι, τίποτα παραπάνω».

Για την επίμαχη ημέρα είπε ότι πήγε σπίτι, όταν της είπε ότι το παιδί πονάει: «Ανοίξαμε μια συζήτηση και είπαμε “να δούμε τι συμβαίνει. Χωρίς να βάλουμε χέρι, τίποτα. Μόνο η μαμά άγγιξε. Εκείνη την ώρα, της είπα “μήπως είναι βιασμένο το παιδί;”. Μια γνωστή μου, η συμπεθέρα, μου είπε “100% είναι βιασμένο. Δεν το είπα εγώ”».

Σχετικά με την ομολογία της, η ίδια υποστήριξε τώρα: «Με ζόρισαν και ομολόγησα. Είναι όλα ψέματα. Της είπα για το ‘’Χαμόγελο του Παιδιού’’, αλλά ποτέ δεν πήγα να της πάρω λεφτά. Απλώς της το είπα για να προσέχουν τα παιδιά. Δεν ζήτησα λεφτά ούτε από τη μαμά ούτε από τον παππού».