Latest News

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Εκτός από τα σκουπίδια, έφεραν και τα ΜΑΤ στο Κερατσίνι - Σε αστυνομικό κλοιό η συγκέντρωση στο ΣΜΑ Σχιστού - [ΕΙΚΟΝΕΣ]

 


Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται στην είσοδο του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Σχιστό, όπου ...η δημοτική αρχή έχει δώσει ραντεβού με τους κατοίκους και τους φορείς της πόλης για να αποτρέψει τα κυβερνητικά σχέδια. 


Τις φωτογραφίες ανέβασε ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος με την ανάρτηση σχολιάζοντας: Εκτος απο τα σκουπίδια ολης της Αττικης,σήμερα στο Σχιστό και τα ΜΑΤ όλης της Αττικής,προστατευουν τη δημοσια υγεία

0 σχόλια






Ο χρήστης Χρήστος Βρεττάκος είναι με το χρήστη Χρήστος Βρεττάκος-Β.

19 λ. 
ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΣΜΑ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ
Κυβέρνηση και Περιφέρεια Αττικής υποδέχτηκαν σήμερα (25/10) το πρωί την προγραμματισμένη συγκέντρωση στο ΣΜΑ του Σχιστού με ΜΑΤ, κλούβες και αύρες δείχνοντας με τον πιο αποκρουστικό τρόπο τις διαθέσεις τους απέναντι σε κατοίκους, συλλογικότητες και φορείς που αντιδρούν στα σχέδια που υποβαθμίζουν τις ζωές μας και καταδικάζουν τις περιοχές μας .
Παρ’ όλα αυτά ο ΣΜΑ στο Σχιστό όπως είχαμε δεσμευτεί έκλεισε και θα παραμείνει κλειστός μέχρι οι αρμόδ…
Δείτε περισσότερα
+2


Ταυτόχρονα, η δημοτική αρχή ξεκινάει καμπάνια συλλογής υπογραφών κάτω από ένα κείμενο που περιγράφει τα ΟΧΙ της πόλης. “Θα περάσουμε από όλα τα σπίτια, τους χώρους δουλειάς, τα σχολεία, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, τους βουλευτές όλων των κομμάτων ζητώντας να συνυπογράψουν» τόνισε ο Δήμαρχος.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, σε συγκέντρωση που οργάνωσε ο Δήμος, ο κος Βρεττάκος κάλεσε τους πολίτες σε αποκλεισμό του ΣΜΑ, “ο οποίος θα λήξει όταν κυβέρνηση και περιφέρεια αποδεχθούν ότι πρέπει να βγάλουν τελείως από τους σχεδιασμούς τους το Σχιστό”.