Latest News

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Ντόρα «Είναι μαχήτρια- Και σε αυτή τη μάχη θα βγει νικήτρια»

 


Μαχήτρια χαρακτηρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Ντόρα Μπακογιάννη, στην ανάρτησή του μετά την ανακοίνωση που έκανε η ίδια μέσω των social media ότι διαγνώστηκε...

με καρκίνο. 

 

«Η Ντόρα είναι μαχήτρια. Έχει δώσει πολλές μάχες και έχει ξεπεράσει μεγάλες δυσκολίες στο παρελθόν. Και σε αυτή τη μάχη θα βγει νικήτρια», έγραψε ο πρωθυπουργός στο δημόσιο μήνυμα στήριξης για την αδελφή του. 

 

 

Το απόγευμα της Δευτέρας με δική του ανάρτηση στα social media ο Κώστας Μπακογιάννης ευχαρίστησε όσους έστειλαν μηνύματα στήριξης για τη μητέρα του, την οποία χαρακτήρισε «αληθινό βράχο» και τον πιο δυνατό άνθρωπο που ξέρει. 

 

«Η αγάπη σώζει. Και η μάνα μου παίρνει αυτή τη στιγμή περίσσευμα απ’όλους. Την δίνει όλη της τη ζωή απλόχερα και τώρα που την παίρνει πίσω της είναι πολύτιμη. Έχει περάσει πολλά. Αλλά είναι και ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος», έγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων.  

 

«Μια κουβέντα μόνο προς όλους: να εξετάζεστε, μην διστάζετε, η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να κάνει τη διαφορά», συμπλήρωσε στο μήνυμά του. 

 

Σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε μέσω social media ότι διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο και «με την καλύτερη δυνατή πρόγνωση για την πορεία της νόσου». 

 

«Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο. Αυτό που δεν ελέγχεις, αυτό που σου ‘ρχεται ξαφνικά από το πουθενά, αυτό σε τρομάζει περισσότερο. Και σε τρομάζει, όχι μόνο για σένα, αλλά για όσους αγαπάς και σ’ αγαπούν. Ωστόσο η ασθένεια αυτή παλεύεται και νικιέται», έγραψε στην ανάρτησή της η κ. Μπακογιάννη. 

 

Μετά την αποκάλυψη που έκανε, ακολούθησε ένα «κύμα» μηνυμάτων στήριξης προς την Ντόρα Μπακογιάννη, από τον πολιτικό κόσμο. Η ίδια, στην ανάρτησή της, τόνισε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει κανονικά, παράλληλα με τη θεραπεία της. «Αν ένα είναι σίγουρο, είναι πως δεν έχω κάνει ποτέ πίσω από καμία μάχη της ζωής μου», τόνισε. 

 

Ακόμη, απευθυνόμενη σε άλλους ανθρώπους που έχουν διαγνωστεί με πολλαπλό μυέλωμα, έγραψε: «Αυτή είναι μια ασθένεια με την οποία μαθαίνεις να ζεις. Παράλληλα. Ταυτόχρονα. Είναι άλλη μια συνθήκη, άλλο ένα θέμα στην καθημερινότητα. Δεν είναι κάτι παραπάνω. Δεν θα λιποψυχήσουμε. Δεν θ’ αλλάξουμε».