Latest News

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Φώφη Γεννηματά - Δεν θα είναι υποψήφια για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ -

 


Εκτάκτως εισήχθη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά

 

Η ίδια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα ατελούς ειλεού.



Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο, «μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

 

Εν τω μεταξύ, λόγω της κατάστασης, η ίδια θέτει εαυτόν εκτός της κούρσας διεκδίκησης της ηγεσίας του ΚΙΝ.ΑΛ


Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

 

Λίγα λεπτά αργότερα, ο έτερος διεκδικητής της ηγεσίας του κόμματος, ευρωβουλευτής, Νίκος Ανδρουλάκης, αφού ευχήθηκε περαστικά στην κα. Γεννηματά, ανακοίνωσε πως αναστέλλει την προεκλογική του δραστηριότητα. 

 

Τη συμπάθειά του για την επιδείνωση της υγείας της Φώφης Γεννηματά εξέφρασε ο συνυποψήφιός της, Ανδρέας Λοβέρδος. « Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.