Latest News

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Χουάν Κάρλος: «Του έκαναν ένεση με θηλυκές ορμόνες για να τιθασεύουν την σεξουαλική του ορμή»

 

Να τιθασεύσουν την αχαλίνωτη σεξουαλική επιθυμία του πρίγκιπα της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, φέρεται να επιχείρησαν οι μυστικές υπηρεσίες της Ισπανίας, κάνοντάς του ενέσεις με θηλυκές ορμόνες, όταν βρισκόταν στον θρόνο ...

της χώρας.

 

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε, κατά τη διάρκεια κοινοβουλευτικής ακρόασης, ο Χοσέ Μανουέλ Βιγιαρέχο, ο πρώην αρχηγός της ισπανικής αστυνομίας, που δικάζεται για εκβιασμό και διαφθορά που συνδέεται με ένα δίκτυο της πολιτικής και επιχειρηματικής ελίτ της χώρας. 

 

Το Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών της Ισπανίας (CNI) έκανε ένεση στον Χουάν Κάρλος με «γυναικείες ορμόνες και αναστολείς τεστοστερόνης για να μειώσουν τη λίμπιντό του, επειδή ήταν κατανοητό ότι αποτελούσε πρόβλημα για την πολιτεία το γεγονός ότι ήταν ένα τόσο έντονα παθιασμένο άτομο», είπε ο Βιγιαρέχο, ενώ τα μέλη του κοινοβουλίου αντιμετώπισαν τους ισχυρισμούς του με δυσπιστία.


 

Η έντονη ερωτική ζωή του Χουάν Κάρλος, που εγκατέλειψε την Ισπανία εν μέσω κατηγοριών για διαφθορά, είχε απασχολήσει τον Ισπανό ιστορικό Amadeo Martinez Ingles, ο οποίος έγραψε το 2016, βιβλίο με τίτλο «Χουάν Κάρλος: Ο βασιλιάς με τις 5.000 ερωμένες». Σε αυτό επιχειρούσε να σκιαγραφήσει έναν βασιλιά με αχαλίνωτο σεξουαλικό εθισμό. Φημολογείται, μάλιστα, ότι ενδεχομένως και η Νταιάνα να ήταν μία από τις γυναίκες που βρέθηκαν στην ζωή του.

 

Ο Βιγιαρέχο, ο οποίος έχει κατηγορηθεί ότι κατασκόπευε και εργαζόταν για να δυσφημήσει πολιτικούς της Ισπανίας, επέμεινε ότι του ζητήθηκε να ξεφορτωθεί τα ιατρικά έγγραφα που αποδείκνυαν την χορήγηση ορμονών. Ωστόσο, αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε ανάμειξη στην προσπάθεια να τεθεί υπό έλεγχο η περιβόητη σεξουαλική ορμή του Χουάν Κάρλος και είπε ότι το έμαθε από την Κορίνα Λάρσεν, πρώην ερωμένη του πρώην μονάρχη που ζει τώρα στο Λονδίνο.