Latest News

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Έγκλημα στο Αιγάλεω: «Ήρθα να παραδοθώ, σκότωσα τη μάνα μου» είπε ο 20χρονος μητροκτόνος


«Ήρθα να παραδοθώ. Σκότωσα τη μάνα μου», είπε ο 20χρονος μητροκτόνος στους αστυνομικούς όταν πήγε να παραδοθεί... νωρίτερα σήμερα στη ΓΑΔΑ.

 

Ο 20χρονος, ο μικρότερος από τα πέντε παιδιά της 55χρονης, πήγε στη ΓΑΔΑ συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και μέσα στις επόμενες ώρες θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή.

O νεαρός δράστης αρχικά, οδηγήθηκε στα κρατητήρια του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, που έχει αναλάβει την προανάκριση.


 Τη Δευτέρα θα μεταχθεί στον ανακριτή για την απολογία του ο 19χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε την μητέρα του στο σπίτι που διέμενε το θύμα στο Αιγάλεω.

Ο 19χρονος προσήχθη το απόγευμα στον εισαγγελέα και εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του για τη δολοφονία της 54χρονης μητέρας του.

Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες τής ανθρωποκτονίας με δόλο, οπλοφορίας, οπλοχρησίας και κατοχής ναρκωτικών για ίδια χρήση. 

Η δικογραφία ανατέθηκε στον 27ο ανακριτή από τον οποίο ο 19χρονος πήρε προθεσμία για την απολογία του.

Το έγκλημα διαπράχθηκε στο σπίτι της 55χρονης στην οδό Βεροίας, στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και το στήθος της.

 

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο νεαρός αναζητούνταν από την ημέρα της δολοφονίας της μητέρας του, ως βασικός ύποπτος.