Latest News

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: O 39χρονος κατηγορούμενος είναι ύποπτος για τον θάνατο και άλλων γυναικών


 Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση του «τσιμεντωμένου» πτώματος της 42χρονης Μόνικα Γκιους στην Κυπαρισσία... δίνει στο φως της δημοσιότητας η δικηγόρος της οικογενείας κ. Ανθούλα Ανάσογλου.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια σε δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», η 42χρονη είχε αποφασίσει να μιλήσει για τον θάνατο των πρώην συντρόφων του 39χρονου κατηγορούμενου. «Αν ζούσε η καημένη η Μόνικα θα έλεγε και για την προηγούμενη σύζυγο του κατηγορούμενου. Είναι ξεκάθαρο ότι όλες οι υποψίες είναι πάνω του. Υπάρχουν ενδείξεις, για αυτό εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης», είπε χαρακτηριστικά.

Η γυναίκα φαίνεται να ζούσε ένα καθημερινό μαρτύριο δίπλα στον 39χρονο σύντροφό της, αφού όπως καταθέτει, «ο φάκελος της υπόθεσης είναι ογκώδης, εκκρεμούν διαδικασίες, υπάρχουν μηνύσεις, δύο δικαστήρια τον Οκτώβριο. Ο κατηγορούμενος πήγε και την άρπαξε από το νοσοκομείο. Την έσερνε, την εκβίαζε, την εκφόβιζε, έχει δείρει και το μικρό της παιδί», σημείωσε.

«Η Μόνικα φοβόταν, την εκφόβιζε με το που κατέληξε η πρώην σύντροφός του. Φοβόταν ότι θα πάθει τα ίδια και αυτή και τα παιδιά της. Έμενε επειδή τον φοβόταν, επειδή την κακοποιούσε», πρόσθεσε.

Στην εκπομπή μάλιστα μίλησε και μία συγγενής της άτυχης 42χρονης, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι είχε προηγηθεί περιστατικό όπου «ο δράστης την κυνηγούσε στους δρόμους της Κυπαρισσίας με ένα μαχαίρι».

«Δεν ξέραμε τι γινόταν μέσα στο σπίτι» είπε. «Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε επικοινωνία με την Μόνικα, δεν είχε κινητό, δεν μπορούσαμε να την βρούμε πουθενά. Ο 39χρονος δεν της επέτρεπε να έχει κινητό», ανέφερε η κ. Τάνια, ξαδέρφη της άτυχης γυναίκας.