Latest News

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Mel Thompson: Νεκρή στα 35 της η διάσημη YouTuber {ΕΙΚΟΝΕΣ- ΒΙΝΤΕΟ]

 



Η διάσημη YouTuber και μακιγιέζ, Mel Thompson, πέθανε σε ηλικία ...

35 ετών.

O θάνατός της ανακοινώθηκε από τον σύζυγό της, Puffin Thompson, με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram όπου έλεγε στους θαυμαστές της ότι ευχόταν να την είχε πάλι πίσω στη ζωή.

«Η Mel πέθανε δυστυχώς χθες. Είναι πραγματικά δύσκολο να επιλέξω μόνο 10 φωτογραφίες. Χάσαμε έναν όμορφο άνθρωπο. Απλώς ήθελα να δείξω τα χαμόγελα που προκάλεσε. Έπρεπε να απαντήσω σε τόσα πολλά μηνύματα ανθρώπων που της έστειλαν χωρίς καν να γνωρίζουν τον θάνατό της. Είναι υπέροχο να βλέπεις πόσο αγαπητή ήταν. Και σας αγάπησε κι εκείνη. Θα συνεχίσω να την αγαπώ και θα μου λείπει για πάντα.

Ήταν ένας στυλοβάτης για την οικογένειά μας. Τα παιδιά της μιλούσαν ασταμάτητα και εκείνη, μιλούσε συνεχώς μαζί τους και προσπαθούσε να τα βοηθήσει με τα ζητήματά τους. Και ανεξάρτητα από το πόσο άσχημα ένιωθε, θα μου έτριβε την πλάτη όταν πήγαινα στο κρεβάτι δίπλα της, ενώ εργαζόταν ακούραστα. Όλοι γνωρίζουν πόσο ταλαντούχα ήταν ως καλλιτέχνης και πόσες γνώσεις είχε, αλλά οι πιο κοντινοί της γνωρίζουν πόσο πραγματικά υπέροχη ήταν. Θα είχε κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον οποιονδήποτε χωρίς δεύτερη σκέψη. Μακάρι να την είχα πίσω», έγραψε στο μήνυμά του ο σύζυγός της.

Η αιτία του θανάτου της δεν έχει γίνει γνωστή επίσημα, ωστόσο ένας από τους φίλους της κοπέλας αποκάλυψε ότι αντιμετώπιζε πολλά θέματα υγείας, συμπεριλαμβανομένου του συνδρόμου Ehlers-Danlos.

Σύμφωνα με τη Daily Mail η Mel Thompson ήταν παντρεμένη και μητέρα τεσσάρων παιδιών, στο Youtube είχε 170.000 συνδρομητές και 58.000 followers στο Instagram.