Latest News

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Γουίλ Σμιθ: «Ο πατέρας μου με βασάνιζε, αλλά ήταν ένας από τους πιο υπέροχους άνδρες που γνωρίζω» [ΕΙΚΟΝΕΣ}

 


Βιβλίο με τίτλο «Will» πρόκειται να κυκλοφορήσει ο Γουίλ Σμιθ το Νοέμβριο, αποκαλύπτοντας σε συνέντευξή του την κακοποίηση που δεχόταν από τον ...πατέρα του.

Όπως ο ίδιος εξηγεί, ίσως η κακοποιητική φύση του πατέρα του τον οδήγησε στην «κωμική οδό». «Είδα τόσα πράγματα, όταν ήμουν παιδί, που ίσως αυτό λειτούργησε σαν μηχανισμός άμυνας. Η κωμωδία εξουδετερώνει την αρνητικότητα, άρα είναι απίθανο να έχεις μέσα σου θυμό, μίσος ή βία εάν περικυκλώνεσαι από πράγματα που σου προκαλούν γέλιο» τονίζει και προσθέτει:

«Ήταν μία από τις μεγαλύτερες ευλογίες στη ζωή μου και επίσης μία από τις μεγαλύτερες πηγές πόνου στη ζωή μου».

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, το πρώτο ακραίο περιστατικό, που συνέβη μπροστά του ήταν στην τρυφερή ηλικία των εννέα ετών. Ο πατέρας του, Γουίλαρντ, σε ένα ξέσπασμά του, ξεκίνησε να χτυπάει με μανία το κεφάλι της μητέρας του. Εκείνος σοκαρισμένος από το θέαμα, έμεινε παγωμένος να κοιτάζει, ανήμπορος να αντιδράσει. 

«Αυτό με έκανε εώς και σήμερα να νομίζω ότι ήμουν ένας ανίκανος, που φοβάται να παρέμβει» εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ.

Τέλος, ο ηθοποιός ανέφερε πως κατάφερε να μιλήσει για τον πατέρα του δημόσια και να «αγκαλιάσει» και την «αρνητική του πλευρά» μόνο όταν εκείνος έφυγε από την ζωή.

«Ποτέ πριν δεν ένιωσα έτοιμος» τονίζει. Όταν όμως, τελικά το έκανε, η εξομολόγησή λειτούργησε για εκείνον σαν κάθαρση.

«Ο πατέρας μου με βασάνιζε. Και παράλληλα, ήταν ένας από τους πιο υπέροχους άνδρες που γνωρίζω», αναφέρει στο βιβλίο του…