Latest News

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Συνελήφθη ο ληστής με το τατουάζ της τράπεζας στη Μητροπόλεως [ΕΙΚΟΝΕΣ}

 


Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα, ο φερόμενος δράστης με το τατουάζ της ληστείας που έγινε πριν από λίγες μέρες σε τράπεζα, στην ...οδό Μητροπόλεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη στην Κατεχάκη και είχε πάνω του ένα καλάσνικοφ αλλά και άλλα και επιπλέον βαρύ οπλισμό.

Πρόκειται για άτομο που κινείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο.



Το χτύπημα στην τράπεζα έγινε στην τράπεζα Πειραιώς στην οδό Μητροπόλεως 53 στις 14 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 33χρονος συλληφθείς είναι δραπέτης και ειδικότερα εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης (46 ετών και 5 μηνών) για διακεκριμένη ληστεία κατά συναυτουργία με πυροβόλο όπλο, διακεκριμένη αντίσταση από πρόσωπο που οπλοφορεί, απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, διακεκριμένη οπλοκατοχή από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Ο 33χρονος στις 2 Αυγούστου 2021 παραβίασε τους όρους χορήγησης τακτικής πενθήμερης άδειας απουσίας από κατάστημα κράτησης και από τότε τον αναζητούσε η ΕΛΑΣ. Κατά τη σύλληψή του, στην κατοχή του βρέθηκε ένα καλάσνικοφ και δύο πιστόλια, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του στη διάπραξη πρόσφατων ένοπλων ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, στην Αττική, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, 33χρονος ημεδαπός δραπέτης, ο οποίος εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης (46 ετών και 5 μηνών) για διακεκριμένη ληστεία κατά συναυτουργία με πυροβόλο όπλο, διακεκριμένη αντίσταση από πρόσωπο που οπλοφορεί, απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, διακεκριμένη οπλοκατοχή από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω την 02-08-2021, παραβίασε τους όρους χορήγησης τακτικής πενθήμερης άδειας απουσίας από κατάστημα κράτησης, και αναζητούταν.

Κατά τη σύλληψη, στην κατοχή του βρέθηκε πολεμικό τυφέκιο (καλάσνικοφ) και δύο πιστόλια, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του, στη διάπραξη πρόσφατων ένοπλων ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών.

Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν σε έκτακτη ενημέρωση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.