Latest News

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Ο δράστης παρακολουθούσε την πρώην του με νοικιασμένο αμάξι [ΒΙΝΤΕΟ]

 


Αίσθηση προκαλεί η νέα αποκάλυψη αναφορικά με την γυναικοκτονία της Ρόδου, καθώς όπως γνωστοποίησε η ξαδέρφη της αδικοχαμένης Δώρας ο αυτόχειρας δράστης είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και παρακολουθούσε το... θύμα του.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος πήρε τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου για το τίποτα. Δεν την παρακάλεσε να τα ξαναβρούν. Ένας άνθρωπος που αγαπάει, παρακαλάει», τόνισε η Μαρία.

Μάλιστα, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ αποκάλυψε πως ο δράστης είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και παρακολουθούσε την Δώρα πριν την δολοφονήσει.

«Στους 6 μήνες δεν είχε δείξει τίποτα, αλλά βρίσκονταν λίγο γιατί ήταν η καραντίνα και η Δώρα διάβαζε για το μεταπτυχιακό. Από το καλοκαίρι που τελείωσε με τις σπουδές της, άρχισαν να βρίσκονται πιο πολύ και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Νοίκιασαν ένα σπίτι, το έφτιαξαν, η Δώρα ήταν χαρούμενη», συνέχισε.

Τα πρώτα αρνητικά σημάδια ανάμεσα στο ζευγάρι φαίνεται πως φάνηκαν όταν άρχισαν να μένουν μαζί. Συγκεκριμένα, η ξαδέρφη της Δώρας τόνισε: «Της έλεγε μη δεις τηλεόραση μόνη σου. Έλα να κοιμόμαστε μαζί. Οπότε η Δώρα σκεφτόταν ότι απλώς θέλει να κοιμούνται μαζί, επειδή μόλις είχαν συγκατοικήσει».

Η ξαδέρφη του θύματος δήλωσε ότι η Δώρα δεν ήξερε ότι είχε προβλήματα με τις προηγούμενες σχέσεις του. «Ακόμα και να είχε σπρώξει κοπέλα και να το ήξερε, δε θα ήταν μαζί του», σημείωσε. Μετά τον χωρισμό τους, η Μαρία ανέφερε ότι τους φάνηκε ύποπτο που δεν την ενοχλούσε, δεν της έστελνε μηνύματα και ότι το θύμα ένιωθε ανακούφιση.