Latest News

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε δάκρυα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Λαμβάνει μηνύματα για το πόσο π@@@να είμαι» {ΒΙΝΤΕΟ}


 Η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε σε δάκρυα, μιλώντας για τη στήριξη που της παρέχει ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου για όσα έχουν δημοσιοποιηθεί στο παρελθόν για την προσωπική της ζωή. "Λαμβάνει μηνύματα για το πόσο πο@@@@α είμαι"... αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση και τα δάκρυά της η Ιωάννα Τούνη, με αφορμή την υποστήριξη που της έχει δώσει ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου για όσα έχουν κυκλοφορήσει για τις ιδιωτικές της στιγμές στο παρελθόν.
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον ALPHA, η Τούνη μίλησε σε βίντεο για τα όσα έχει βιώσει τελευταία ενώ το πρώτο που έκανε ήταν να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.
«Ήθελα αλήθεια να ευχαριστήσω πάρα πολύ για ό,τι ειπώθηκε για μένα σήμερα στην εκπομπή, και την Κατερίνα και πάνω από όλα τον Δημήτρη που με στηρίζει σε τόσο λεπτά θέματα και μεταφέρεται το βάρος της ευθύνης μου σε αυτόν. Αντί να ακούω εγώ βρισιές ακούει εκείνος. Απλά αυτό, ήθελα πολύ να τον ευχαριστήσω δημόσια».
Συνεχίζοντας στο βίντεο, η Ιωάννα Τούνη δηλώνει απορημένη με όσους προκαλούν «τόσα πολλά προβλήματα» ενώ αναρωτιέται «πού έχω κάνει κακό και ποιον έχω πειράξει». Μάλιστα ζητά «να σταματήσει όλο αυτό»

''Πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να τη βρείτε με την πάρτη σας, πολλοί από εσάς και να σταματήσετε να κάνετε ανθρώπους δυστυχισμένους επειδή δεν είστε ευχαριστημένοι εσείς με τη δική σας ζωή. Δεν ξέρω γιατί προκαλείτε τόσα πολλά προβλήματα, υπάρχει τόσο πολύ μίσος. Πραγματικά σκέφτομαι κάθε μέρα και κάνω αυτοκριτική στον εαυτό μου για το πού έχω έχω κάνει κακό και ποιον έχω πειράξει και γιατί συμβαίνει όλο αυτό το πράγμα. Δεν μπορώ να πάρω απαντήσεις, αλήθεια. Ας σταματήσει απλά όλο αυτό».
Στο ίδιο βίντεο, εμφανίζεται κείμενο της Ιωάννας, στο οποίο αναφέρει -μεταξύ άλλων- ότι οι δημοσιογράφοι «δεν με αφήνουν να ευτυχίσω με τίποτα γιατί ζουν για να δημοσιοποιούν το οτιδήποτε τους δίνει κλικαρίσματα».
«Οι δημοσιογράφοι δε με αφήνουν να ευτυχήσω με τίποτα γιατί ζουν για να δημοσιοποιούν το οτιδήποτε τους δίνει κλικαρίσματα χωρίς να αναλογιστούν τι αντίκτυπο έχει όλο αυτό στον άνθρωπο που εκθέτουν. Πουλάω. Και αυτό φαίνεται τους δίνει το δικαίωμα να δημοσιοποιούν παρά τη θέλησή μου οτιδήποτε. Από τη σχέση μου, που μπορεί να θέλω να κρύψω, μέχρι την εφορία μου, το πόσο αγόρασα το σπίτι μου, ακόμα και βίντεο ερωτικού περιεχομένου που διέρρευσε ο πρώην μου. Όλα για τα κλικς».
Η Τούνη δηλώνει ότι πλέον είναι «επιφυλακτική, αμυντική και καχύποπτη» και πως «η κακία του κόσμου έχει αλλοιώσει το πολύ καλό παιδί που ήμουν».
Αναφερόμενη στα όσα είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, έγραψε στο μήνυμά της πόσο χαίρεται «που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι σαν τον Δημήτρη εκεί έξω» ενώ αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της δέχεται υβριστικά μηνύματα.