Είχε διαγνωστεί με κοροναϊό πριν από 10 μέρες

Ο κ. Λεβέντης είχε διαγνωστεί θετικός πριν από 10 περίπου μέρες και στην αρχή της περιπέτειας του τίποτα δεν προμήνυε τα όσα θα ακολουθούσαν.

Είχε μεταβεί στον Ευαγγελισμό όπου του δόθηκαν οδηγίες για κατ’ οίκον νοσηλεία και τέθηκε σε καραντίνα. Μετά από μια εβδομάδα όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και χθες πήγε εκ νέου στο νοσοκομείο.

Μέσα σε ένα δίωρο από την εισαγωγή του, οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί, αφού είχε βαριά πνευμονία.

Δεν ήταν αρνητής

Ο 70χρονος πολιτικός, ο οποίος πάσχει από υποκείμενο νόσημα, από την έναρξη της καμπάνιας για τον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού στην Ελλάδα, τον περασμένο Ιανουάριο, είχε καλέσει τον κόσμο να μη διστάσει και να κάνει το εμβόλιο.

«Πρέπει να προτείνουμε στον κόσμο να εμβολιαστεί. Αυτοί που σήμερα λένε να μην κάνουμε εμβόλιο είναι κάτι ακροδεξιοί, κάτι αρνητές που μιλάνε για συνωμοσίες, για Σόρος, διάφορες τρέλες που αναγράφονται στο ίντερνετ. Και δεν έχουν κάτι να αντιπροτείνουν; Τι θέλουνε, να πεθάνει ο κόσμος; Εμείς στην Ένωση Κεντρώων συστήνουμε σε όλους να εμβολιαστούν» είχε πει ο Βασίλης Λεβέντης σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη τον τοπικό σταθμό MesogeiosTV.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε προσθέσει πως ο κόσμος οφείλει να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους επιδημιολόγους και να συμβουλεύται τον προσωπικό του ιατρό, αφού όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στη συγκεκριμένη συνέντευξη «Είναι η επιστήμη που έχει το λόγο. Είναι η ώρα της επιστήμης».

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο με τον Βασίλη Λεβέντη να μιλάει για το εμβόλιο: