Latest News

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Στον ανακριτή η πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφός της για τα 7,8 κιλά κοκαΐνη


 Στον ανακριτή θα οδηγηθούν σήμερα η γνωστή παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφός της, που συνελήφθησαν καθώς είχαν κοκαΐνη στην κατοχή τους. Ο συνήγορος του κατηγορουμένου δηλώνει πως ο πελάτης του που εντοπίστηκε με 7,8 κιλά κοκαΐνης... «παγιδεύτηκε».

Η αστυνομία προχώρησε στις συλλήψεις μετά από πληροφορίες που έφτασαν στις αρχές πριν από μία εβδομάδα και πέρασαν χειροπέδες στους δύο υπόπτους την Παρασκευή.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, ο ύποπτος είχε στην κατοχή του μία βαλίτσα, ενώ φαίνεται ότι προέβαλε και αντίσταση για να αποφύγει τη σύλληψη.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε και στο μοντέλο και στο σύντροφό της, δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση από κοινού από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ’ επάγγελμα.

«Ο πελάτης μου παγιδεύτηκε»

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου, που έχει ισχυριστεί πως η σύντροφός του δεν είχε καμία γνώση, σε πρωινή του συνέντευξη στο Mega, επανέλαβε πως ο εντολέας του δεν κάνει διακίνηση ναρκωτικών και σημείωσε πως το ότι μιλά για αθωότητα της συλληφθείσας δεν έχει να κάνει με στρατηγική.

«Το ότι τα πήρε όλα πάνω του, ακούγεται σαν να κάνουμε στρατηγική» σημείωσε και τόνισε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και λέει απλώς την αλήθεια.

Όσον αφορά στις πληροφορίες που θέλουν την πρώτην παίκτρια ριάλιτι να προσπαθεί να ξεφορτωθεί τα ναρκωτικά στην τουαλέτα, λίγο πριν συλληφθεί, σημείωσε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

«Ο πελάτης μου θα πει την αλήθεια μέχρι κάθε λεπτομέρεια, θα αποκαλύψει στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι παγιδεύτηκε. Και παγιδεύτηκε και δεν είναι ο κύριος αυτής της ποσότητας» συμπλήρωσε ο κ. Σταύρος Γεωργόπουλος.

Συνεχίζοντας σημείωσε πως ο εντολέας του πήγε πεζός να «παραλάβει μία βαλίτσα», ενώ η συγκατηγορούμενη του ήταν στο σπίτι εκείνη την ώρα.

«Θα ζητήσουμε και υλικό από κάμερες από το σημείο της σύλληψης. Ο πελάτης μου έκανε λάθος που δέχτηκε που πάει να μεταφέρει αυτή την ποσότητα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ήταν δική του» επεσήμανε.

Είπε, δε, πως το πελάτης του μένει σε ένα «διαμέρισμα 50 τετραγωνικών», επιχειρώντας να πει ότι δεν ζούσε πολυτελώς, και επεσήμανε πως «δαιμονοποιήθηκε».

«Η ποινική του μεταχείριση θα πρέπει να είναι αντίστοιχη του βαθμού συμμετοχής του» κατέληξε και είπε πως θα επωμιστεί τις συνέπειες της απόφασής του να παραλάβει τη βαλίτσα.