Latest News

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Επίθεση με βιτριόλι – Καταθέτει στη δίκη η Ιωάννα – Θα εμφανιστεί στα δικαστήρια η κατηγορούμενη;


Συνεχίζεται αύριο η δίκη για την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι
Μέχρι στιγμής η δράστρια δεν έχει εμφανιστεί στη δίκη, ενώ έχει ομολογήσει την... πράξη της.

Την ίδια στιγμή ο άνθρωπος που φέρεται να εξετάζεται ως πιθανός συνεργός της δράστριας εμφανίστηκε σήμερα στην Εισαγγελία Εφετών μαζί με τον δικηγόρο του.

Ο φερόμενος ως συνεργός της κατηγορουμένης ζήτησε να καταθέσει στη δίκη, που θα συνεχιστεί αύριο. Η διαδικασία, όμως, δεν ολοκληρώθηκε και από την Εισαγγελία Εφετών τους παρέπεμψαν στη Γραμματεία του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πιθανόν αύριο, είτε ο ίδιος ο φερόμενος ως συνεργός είτε ο δικηγόρος του, να εμφανιστεί στο δικαστήριο προκειμένου να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση.

Δικηγόρος Ιωάννας: Θα ζητήσουμε να καταθέσει

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι συνήγοροι της Ιωάννας, στην υπόθεση υπάρχουν ενδείξεις ότι εμπλέκονται ακόμα δύο άτομα και μένει να αποδειχθεί ο βαθμός της συμμετοχής τους στο έγκλημα.

«Η κατηγορούμενη είχε βοήθεια, είχε συνεργούς. Θα ζητήσουμε να κληθούν από το δικαστήριο και να καταθέσουν. Ξέρουμε ότι γνώριζαν αρκετά από τη δράστιδα. Είναι δουλειά του δικαστηρίου να τους καλέσει, αυτό έχει αρμοδιότητα. Εμείς θα το ζητήσουμε», τόνισε ο κ. Λύτρας.

Η Ιωάννα, και αυτήν τη φορά θα είναι στο δικαστήριο και θα περιμένει να αντικρίσει την κατηγορούμενη. Θέλει ν’ ακούσει από τα χείλη της το γιατί. Ποιος λόγος ήταν τόσο ικανός ώστε να προσπαθήσει να την σκοτώσει. Θέλει να την ακούσει κι ενώπιόν της να το ομολογεί, ελπίζοντας σε μια απάντηση για το τι πραγματικά της «όπλισε» το χέρι.