Latest News

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Πατέρας αρνητής υποβάλλει μήνυση 2,7 εκατ. ευρώ στη διευθύντρια του σχολείου

 


Με μηνύσεις κατά της διευθύντριας απαντά ο πατέρας αρνητής των self test στο 2ο Δημοτικό Θέρμης, ο οποίος ...μετά το χθεσινό επεισόδιο πήγε σήμερα στο σχολείο χωρίς το παιδί του και προανήγγειλε επίδοση προστίμου ύψους 2.700.000 ευρώ.

 

Ο πατέρας αρνητής μετά τη χθεσινή ένταση οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με δύο κατηγορίες: απειλή της λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και έργω εξύβριση, ενώ ζήτησε και πήρε αναβολή στη δίκη για την Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου.

 

Σήμερα, Τετάρτη, ο πατέρας έφτασε στο 2ο Δημοτικό χωρίς το παιδί του, καθώς όπως τόνισε «πρέπει να ξεκουραστεί γιατί υπέστη σοκ και αυτός όπως και τα άλλα τα παιδιά. Τη Δευτέρα θα επανέλθουμε, περιμένω να δω τι θα γίνει την Παρασκευή με το δικαστήριο. Εγώ ετοιμάζομαι να πάω χωρίς δικηγόρο γιατί τα χαρτιά μου έχουν μεγάλη δύναμη και ισχύ», πρόσθεσε.

 

Θα γνωστοποιήσω μήνυση ύψους 2.700.000 ευρώ για τη διευθύντρια

 

Μάλιστα, όπως εξήγησε, θα υποβάλει μήνυση κατά της διευθύντριας και θα αξιώσει το ποσό των 2.700.000 ευρώ. Θα μπω μέσα θα αναζητήσω τη διευθύντρια, θα γνωστοποιήσω τη σύμβασή μας και θα επιδώσω πρόστιμο ύψους 2.700.000 ευρώ για τη διευθύντρια μόνο. Οι υπόλοιποι θα πάρουν μεγαλύτερα ποσά. Και τη μήνυση θα την κάνω επειδή αυτό αρμόζει στις παράνομες και εγκληματικές πράξεις που κάνουν οι εκπαιδευτικοί και το υπουργείο Υγείας.