Latest News

Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Tρεις νεκροί έπειτα από πυροβολισμούς σε γήπεδο γκολφ – Γνωστός γκόλφερ ανάμεσα στα θύματα

 


Τον δράστη ένοπλης επίθεσης σε γήπεδο γκολφ στην Τζόρτζια των ΗΠΑ όπου εντοπίστηκαν τρία πτώματα αναζητεί ακόμη η Αστυνομία... σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης.

Πέντε πυροβολισμοί ακούστηκαν στο γήπεδο στο Κένεσο, περίπου 40 χλμ. βόρεια της Ατλάντα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WXIA.

Οι αστυνομικές δυνάμεις φτάνοντας στο σημείο βρήκαν στο γρασίδι έναν άνδρα που είχε δεχθεί πυρά στο κεφάλι. Στη συνέχεια εντόπισαν τα πτώματα άλλων δύοανδρών στο πίσω μέρος ενός φορτηγού που ήταν παρκαρισμένο σε κοντινή απόσταση, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας, Σενίζ Μπαρνέρ, που μίλησε στην εφημερίδα Atlanta-Journal-Constitution.

Ένα από τα τρία θύματα είναι ο επαγγελματίας παίκτης γκολφ, Τζιν Σίλερ. «Είμαστε συντριμμένοι από αυτήν την παράλογη δολοφονία», δήλωσε ο Τζιμ Ρίτσερσον, πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αθλητών Γκολφ της Αμερικής.

Λίγο μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, οι υπηρεσίες ασφαλείας ενός πανεπιστημίου που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο του γκολφ εξέδωσαν «προειδοποίηση» για την παρουσία ενός «ένοπλου και επικίνδυνου» άνδρα. Το άτομο αυτό δεν έχει ακόμη συλληφθεί.