Latest News

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Άφαντος ο γιατρός του Ασκληπιείου Βούλας με τους «εικονικούς» εμβολιασμούς - Τι ισχυρίστηκε

 


Άφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο γιατρός που φέρεται να προχωρούσε σε εικονικούς εμβολιασμούς κατά της covid-19, πετώντας στον κάλαθο των ...αχρήστων δόσεις. 


Σύμφωνα την Αστυνομία, την περασμένη Κυριακή, ο 50χρονος γιατρός μετέβη στο Ασκληπιείο της Βούλας μαζί με πέντε άτομα, για τα οποία ισχυρίστηκε ότι ήταν φίλοι του που ήθελαν να εμβολιαστούν, ωστόσο, φοβούνταν. Γι' αυτό το λόγο τούς συνόδεψε προκειμένου να τους εμβολιάσει ο ίδιος.

 

Την ώρα όμως του δήθεν εμβολιασμού, μία νοσηλεύτρια αντιλήφθηκε τον γιατρό να πετάει το φιαλίδιο με το εμβόλιο στα σκουπίδια, παριστάνοντας πως εμβολιάζει τον πολίτη. Προκλήθηκε αναστάτωση στο εμβολιαστικό κέντρο με το γιατρό να φεύγει από το σημείο.


«Δεν ξέρω τίποτα. Δε με έχει ενημερώσει κανείς για τίποτα. Εγώ ξέρω πως από σήμερα δεν θα είμαι στη δουλειά μου» φέρεται να υποστηρίζει ο ίδιος. 


Ο γιατρός δεν βρέθηκε για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Βούλας - Βάρης - Βουλιαγμένης για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και παραβίαση μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού ενώ ΕΔΕ διενεργείται από τη διοίκηση του νοσοκομείου.