Latest News

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Πιερία: Απήγαγαν οικογένεια με 4 παιδιά - Ζητούσαν χρήματα για την απελευθέρωσή τους

 


Τ
ρεις αλλοδαποί άντρες συνελήφθησαν σε περιοχή του Δήμου Τεμπών  σε βάρος των... οποίων, καθώς και δύο ακόμα συνεργών τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Δευτέρας οι τρεις συλληφθέντες με τους δύο συνεργούς τους που εξακολουθούν να αναζητούνται, συναντήθηκαν με ζευγάρι αλλοδαπών, διαφορετικής υπηκοότητας, και αφού τραυμάτισαν ελαφρά με χαρτοκόπτη τον πατέρα, μετέφεραν το ζευγάρι και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους σε άγνωστη ερημική τοποθεσία.


Η οικογένεια κατακρατήθηκε παράνομα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ οι δράστες, με φραστικές απειλές και απειλή πρόκλησης βλάβης σ΄ ένα από τα ανήλικα τέκνα, απαιτούσαν την καταβολή χρημάτων, προκειμένου να τους απελευθερώσουν.

 

Το πρωί της Τρίτης, ο πατέρας κατόρθωσε να διαφύγει. Κατέφυγε σε κατάστημα γειτονικής περιοχής του Δήμου Τεμπών Λάρισας, από όπου και ενημέρωσε τις αρχές. 

 

Οι δράστες άφησαν ελεύθερα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Λίγο μετά συνελήφθησαν σε αγροτικό χωματόδρομο σε περιοχή του Δήμου Τεμπών.