Latest News

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Μύκονος: Άγρια συμπλοκή με νεκρό έναν 27χρονο οικοδόμος- Τέσσερις προσαγωγές, μία σύλληψη στο λιμάνι της Ραφήνας

 


Αιματηρή συμπλοκή με νεκρό έναν 27χρονο άνδρα σημειώθηκε
 στη Μύκονο... το βράδυ της Δευτέρας. 

 

Δύο αντίπαλες ομάδες περίπου 12 ατόμων φέρεται να είχαν δώσει «ραντεβού» στην περιοχή του Αγίου Φανουρίου, όπου και συνεπλάκησαν - κατά πληροφορίες για οικονομικές διαφορές.

 

Ένας 27χρονος αλβανικής καταγωγής, οικοδόμος  τραυματίστηκε θανάσιμα από μαχαίρι από μέλος της «αντίπαλης» ομάδας. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε να μεταβεί στο σημείο αλλά όταν κατέφτασε ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός, σύμφωνα με πληροφορίες. 


Η Αστυνομία της Μυκόνου σε συνεργασία με το Λιμενικό του νησιού των ανέμων, «σαρωσαν» όλα τα σημεία και τις κάμερες, προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις στο νησί, ενώ κατάφεραν να εντοπίσουν και έναν νεαρό που φέρεται ως βασικός ύποπτος και με επιχείρηση που έγινε στο λιμάνι της Ραφήνας να τον βάλουν στο χέρι. 

Ο ύποπτος οδηγήθηκε στα γραφεια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ενώ οι αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν το κίνητρο της άγριας σφαγής. Οι πληροφορίες ωστόσο λένε οτι πίσω απο το ματωμένο συμβάν κρύβονται οικονομικές διαφορές


Η αστυνομία του νησιού έχει προχωρήσει σε τέσσερις προσαγωγές, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό υπόπτων συνεχίζονται. Τα τέσσερα άτομα εξετάζονται από την υποδιεύθυνση ασφάλειας Μυκόνου.