Latest News

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Φολέγανδρος: Οδύνη στην κηδεία της 26χρονης – Σήκωσαν πανό: «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά» [ΒΙΝΤΕΟ]

 


Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και ανείπωτου θρήνου πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κηδεία της άτυχης Γαρυφαλλιάς, της 26χρονης που βρήκε φρικτό θάνατο στη Φολέγανδρο... βάζοντας το όνομά της στον κατάλογο των γυναικοκτονιών στη χώρα μας.


Στην κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, φίλοι, συνάδελφοι και η οικογένειά της, της είπαν το τελευταίο αντίο με πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά».

Ξεχωριστή στιγμή ο επικήδειος της φίλης και συναδέλφου της, που «απευθύνθηκε» στον γυναικοκτόνο.

«Δεν δολοφόνησες μόνο την Γαρυφαλλιά, δολοφόνησες την μητέρα, τον πατέρα και τα αδέρφια της. Τους έριξε όλους μαζί από τα βράχια. Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν.

Κάθε φορά που γίνεται μια γυναικοκτονία πεθαίνουν ξανά όλες οι δολοφονημένες γυναίκες από χέρια ανδρών».

Η φίλη της 26χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στη Φολέγανδρο, τελειώνοντας τον επικήδειο χειροκροτήθηκε από τους συγγενείς και φίλους που είπαν το τελευταίο αντίο στην 26χρονη Γαρυφαλλιά σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

Οι γονείς, τα τρία αδέλφια, συγγενείς και φίλοι βρίσκονται στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Βέλο Κορινθίας προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη Γαρυφαλλιά, την κοπέλα που δολοφονήθηκε με βίαιο τρόπο από τον σύντροφό της, με τον οποίο έκαναν διακοπές στην Φολέγανδρο. 

Μάλιστα, τα άτομα που συνόδευαν το όχημα που μετέφερε το φέρετρο της 26χρονης, κρατούσαν ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά», στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για τα συνεχή επεισόδια γυναικοκτονιών στη χώρα μας.

Παράλληλα, λευκά μπαλόνια και στεφάνια έχουν τοποθετηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ μοιράζονται και λευκές μπομπονιέρες.