Latest News

Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Ο ψεύτικος κόσμος των social media: Infuencer φωτογραφιζόταν στη χλιδή της Α Θέσης και πετούσε στην οικονομική (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 


Τελικά τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα βλέπουμε με τους influencers και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης... 
Πολλές φορές η χλιδή που βλέπουμε να απολαμβάνουν κάποιοι την οποία διαφημίζουν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, είναι ένα μεγάλο ψέμα.

Η Oceane El Himer είναι μια Γαλλίδα influencer με περισσότερους από 850.000 ακολούθους. Προβάλει την προσωπική της ζωή αλλά πολλές φορές την προβάλει ψεύτικα.


Όπως για παράδειγμα η φωτογραφία που ανέβασε από το αεροπλάνο που την μετέφερε από το Μονακό στο Ντουμπάι. Πήγε λοιπόν η Himer και στήθηκε στην Α θέση που είναι μέσα στη χλιδή και άρχισε να τραβάει φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram. Περισσότεροι από 100.000 ακόλουθοι της, της έκαναν like και θετικά σχόλια για το πώς ταξιδεύει.


Όμως η πραγματικότητα απέχει. Κάποιος την αναγνώρισε από την συμμετοχή της σε ένα reality και την έβγαλε φωτογραφία κατά την διάρκεια της πτήσης. Και φυσικά η Himer δεν καθόταν στην Α θέση αλλά στην οικονομική μαζί με όλον τον κόσμο. Καμία σχέση με ότι έδειξε.
Μέσα σε λίγα λεπτά το προφίλ της γέμισε σχόλια που τις ασκούσαν έντονη κριτική για την ψεύτικη εικόνα που θέλει να βγάλει προς τα έξω.