Latest News

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Reportaznet: Μια "πληρωμένη" απάντηση στον Μπελαβίλα (ΕΙΚΟΝΕΣ)


 Με έκπληξη είδαμε πως γίνεται αναφορά (και) στο reportaznet.gr σε μια τελευταία ανακοίνωση του συνδυασμού 'Πειραιάς για Όλους' -πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ- με αφορμή σχόλιο που είχε γίνει πριν από... δύο βδομάδες.

Μάλιστα, ο επικεφαλής του συνδυασμού ανέβασε αυτή την καθυστερημένη αντίδραση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, κάνοντας λόγο για "τρεις πληρωμές απαντήσεις στα συμπαθή και με πάθος συμπολιτευτόμενα τοπικά site του Πειραιά", όπως έγραψε ο ίδιος, ο οποίος θεώρησε πως μπορεί να βάλει στο ίδιο τσουβάλι τρία site που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους από κάθε πλευρά και άποψη.



To υπονοούμενο Μπελαβίλα με τον άστοχο και ανούσιο συμψηφισμό τοπικών μέσων,  ένοιωσαν την ανάγκη να σχολιάσουν ορισμένοι "φίλοι" του, που λειτούργησαν σαν κομματικά τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να δημιουργήσουν την εσφαλμένη και παραπλανητική εντύπωση ότι το reportaznet.gr περιλαμβάνεται κι αυτό στις ιστοσελίδες που στηρίζουν με το αζημίωτο τη Δημοτική Αρχή Πειραιά.


Κι όλα αυτά τα γράφουν δημόσια χωρίς να έχουν ή να υπάρχει κανένα στοιχείο για οποιαδήποτε φανερή ή κρύφη οικονομική συναλλαγή τουλάχιστον του reportaznet.gr με το Δήμο Πειραιά. (Το απίστευτο είναι ότι ανάμεσά τους είναι και δικηγόρος μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που πληρώνεται από δήμο της Β' Πειραιά και προφανώς παίρνει παράδειγμα από τον εαυτό της για να κρίνει χωρίς στοιχεία άλλους ανθρώπους με τους οποίους δεν γνωρίζει και δεν έχει καμία προσωπική σχέση).

Το reportaznet.gr στα σχεδόν 12 χρόνια της λειτουργίας του έχει αφήσει το αποτύπωμά του ότι είναι το μοναδικό αντιπολιτευτικό μέσο στον Πειραιά, ασκώντας κριτική σ΄ όλους τους δημάρχους και τις διοικήσεις του Δήμου Πειραιά από το 2009 έως σήμερα (Φασούλα, Μιχαλολιάκο, Μώραλη).

Όλο αυτό το διάστημα έχουν γίνει 73.140 αναρτήσεις εκ των οποίων μεγάλος αριθμός αφορούν στον Πειραιά - μιλάμε για χιλιάδες δημοσιεύσεις- χωρίς σχεδόν ποτέ να έχει αναδημοσιεύσει δελτίο τύπου ή ανακοίνωση για την προβολή των διοικήσεων του Δήμου Πειραιά.

Αντιθέτως, όλα αυτά τα χρόνια έχουν φιλοξενηθεί μέσα από το site ανακοινώσεις από παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου, δίνοντας τους ένα βήμα να προβάλλουν τις απόψεις.Το ίδιο συμβαίνει και με το συνδυασμό "Πειραιάς για Όλους", που έχουν δημοσιευτεί δεκάδες δελτία τύπου τα τελευταία δύο χρόνια, χωρίς καν να τους γνωρίζουμε προσωπικά ή να υπάρχει καμία οικονομική συναλλαγή.

Πραγματικά είναι απορίας άξιον πως με ποια λογικά κριτήρια ο επικεφαλής του "Πειραιά για όλους" κατατάσσει το reportaznet.gr στα "με πάθος συμπολιτευτόμενα τοπικά site του Πειραιά", όπως υποστηρίζει επί λέξει ο ίδιος. Από την στιγμή, μάλιστα, που είναι το μοναδικό τοπικό site που ΔΕΝ δημοσιεύονται ανακοινώσεις της διοίκησης του Δήμου Πειραιά, που προφανώς χρησιμοποιεί άλλα πρόθυμα και φιλικά μέσα, τοπικά και μη, για την προβολή των οποίων δράσεων της.

Σε κάθε περίπτωση, καλούμε  δημόσια τον κύριο Μπελαβίλα ν' ανακαλέσει τον παντελώς άστοχο  ισχυρισμό του για δήθεν "συμπολίτευση με πάθος" του reportaznet.gr΄, το οποίο ξεκαθαρίζει κατηγορηματικά πως δεν έχει καμία  φανερή ή κρυφή οικονομική συναλλαγή, έστω κι ενός ευρώ με το Δήμο Πειραιά, όπως αφήνει ν' εννοηθεί  ίδιος και κατάλαβαν οι διάφοροι "φίλοι" του με τα υβριστικά σχόλια τους που ¨κοσμούν" τη σελίδα του.

Το reportaznet.gr θεωρεί κακοπροαίρετο, αυθαίρετο, ψευδή, προσβλητικό και συκοφαντικό ισχυρισμό Μπελαβίλα που κινείται πολιτικά στα όρια του φασισμού και της Χρυσαυγήτικης αντίληψης και λογικής ("πας μην Έλλην βάρβαρος¨ ή αλλοιώς "πας μην ελεγχόμενος  συμπολιτευόμενος") που φαίνεται πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να υιοθετήσει στην πράξη, όπως και οι κομματικοί "φίλοι" του...

Αυτά προς το παρόν και αναμένουμε από τον κύριο Μπελαβίλα να πράξει το αυτονόητο που επιτάσσει η ηθική ενός ανθρώπου με αξιοπρέπεια όταν κάνει λάθος και θίγει υπολήψεις...

Διαφορετικά, μπορεί να επικρατήσει αυτή η φασιστική νοοτροπία και δεν θα αργήσει  να έρθει η μέρα που θα γράφετε δημόσια από οποιοδήποτε πως στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι με ιδεολογία Χρυσής Αυγής και ανάμεσά τους να συμπεριλάμβανεται και ο επικεφαλής του συνδυασμού "Πειραιάς για όλους"...

Ο ιδρυτής, ο διαχειριστής και οι δημοσιογράφοι, μέλη της ΕΣΗΕΑ, του site reportaznet.gr

@ Μέχρι νεωτέρας δεν χρειάζεται να στέλνετε στο e-mail του site άλλα άσχετα δελτία και ανακοινώσεις από τον συνδυασμό "Πειραιάς για όλους" γιατί απλά δεν έχει νόημα, δηλαδή είναι ανόητο...