Latest News

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Live η εκδήλωση για τα 90 χρόνια Παπαστράτος - Aνακοινώνεται νέα μεγάλη επένδυση

 


Με βασικό σύνθημα το «Ξαναγεννιόμαστε», η Παπαστράτος μοιράζεται μαζί μας το επόμενο κεφάλαιο στην 90χρονη πορεία της που ξεκινάει στις 17 Ιουνίου. Παρακολουθήστε ζωντανά την εκδήλωση.

Με αφορμή τα 90 χρόνια από τα εγκαίνια του πρώτου εργοστασίου της στον Πειραιά, η Παπαστράτος ανακοινώνει σήμερα μια νέα μεγάλη επένδυση καθώς και τη στρατηγική της για Βιώσιμη Ανάπτυξη.

 

Φέτος, η Παπαστράτος γιορτάζει 90 χρόνια μιας διαδρομής άρρηκτα συνδεδεμένης με την οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα της Ελλάδας. Η εταιρεία μάλιστα υπογραμμίζει πως τα 90 αυτά χρόνια ήταν «γεμάτα επιχειρηματικές προκλήσεις και καινοτομίες, αλλά και με φροντίδα για τους εργαζομένους και τους συνεργάτες της. Η εκδήλωση περιλαμβάνει μια αναδρομή στους σταθμούς και την πορεία της Παπαστράτος μέσα από ειδικά βίντεο.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Παπαστράτος θα ανακοινώσει και το πλάνο της  για τα επόμενα 90 χρόνια της το οποίο θέτει συγκεκριμένους στόχους και στρατηγικές, πάντα με άξονα τη διαφάνεια και την δέσμευση για παραγωγή κοινωνικού πλεονάσματος από κάθε της δράση.

 

Η εκδήλωση ανοίγει με ομιλίες από τους Χρήστο Χαρπαντίδη, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Παπαστράτος, Παναγιώτη Πικραμμένο, Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και ακολουθούν βίντεο από θεσμικούς παράγοντες και συνεργάτες της Παπαστράτος.