Latest News

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Γυρίσματα Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη: Μηνύματα-απάτη σε υποψήφιους κομπάρσους - "Κλέβουν" ΑΦΜ, IBAN

 


Η παραγωγή της χολιγουντιανής κινηματογραφικής ταινίας "The Enforcer" με τον Αντόνιο Μπαντέρας, ζητά προσοχή για πιθανή προσέγγιση από επιτήδειους και ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει σχέση με... τα μηνύματα.

Την προσοχή του κοινού για επιτήδειους που ίσως προσεγγίσουν υποψήφιους κομπάρσους για την κινηματογραφική ταινία «The Enforcer» με τον Αντόνιο Μπαντέρας, γυρίσματα της οποίας πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, ζητά η παραγωγή.
Έπειτα από επικοινωνία που είχαν στελέχη της παραγωγής με βοηθητικούς ηθοποιούς, έγινε γνωστό πως αριθμός των extras που θα συμμετέχουν ή είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετέχουν στην ταινία, έλαβαν γραπτά μηνύματα από τα e-mails του casting call (σ.σ πρόσκληση ενδιαφέροντος για ακρόαση) στο κινητό τους τηλέφωνο και δη από τις ηλεκτρονικές διευθύνεις barracuda.themovie@gmail.com, barracuda.themovie@yahoo.com.
Γραπτό μήνυμα που έχει λάβει υποψήφιος του casting call - Sputnik Ελλάδα, 1920, 25.06.2021
Γραπτό μήνυμα που έχει λάβει υποψήφιος του casting call
Στα μηνύματα οι επιτήδειοι ζητούν προσωπικά στοιχεία όπως ΑΦΜ, αριθμό πιστωτικής κάρτας κ.ά και είναι κακόβουλα (spam). Η παραγωγή ενημερώνει πως δεν υπάρχει καμιά τέτοια ανάγκη ή αίτημα των συντελεστών της ταινίας για προσωπικά στοιχεία οποιασδήποτε σχετικής μορφής.
Εκτιμάται, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, ότι τα emails των ατόμων που επιμελούνται τη διαδικασία δημιουργίας της ταινίας και συγκεκριμένα του casting, έχουν «χακαριστεί» και έγινε προσπάθεια υποκλοπής προσωπικών δεδομένων. Η παραγωγή απευθύνει έκκληση σε όλους τους ενδιαφερόμενους για απασχόληση σε ρόλο βοηθητικού ηθοποιού να προχωρήσουν σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την αποφυγή περιστατικών εξαπάτησής τους.