Latest News

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Επίθεση με βιτριόλι: Η φωτογραφία της Ιωάννας από το νοσοκομείο και το «ευχαριστώ» (ΕΙΚΟΝΑ)

 


Με μια φωτογραφία του -καμένου από το καυστικό υγρό- χεριού της και ένα «ευχαριστώ» προς όλους όσοι της συμπαραστέκονται πέρασε και το όγδοο χειρουργείο στο οποίο... υπεβλήθη η νεαρή γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι.

Το καυστικό υγρό με τον οποίο η 35χρονη Έφη Κ. έλουσε κυριολεκτικά την Ιωάννα Π., της έχει προκαλέσει εκτεταμένες βλάβες στο πρόσωπο και στο σώμα. Η άτυχη γυναίκα έχει ήδη υποβληθεί σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις αποκατάστασης.

Πρόσφατα μπήκε ξανά στο Θριάσιο νοσοκομείο για το όγδοο χειρουργείο με την επέμβαση να διαρκεί τέσσερις περίπου ώρες. Η νεαρή κοπέλα που όλο αυτό το διάστημα δίνει τη δική της μάχη, παραμένει στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται και μάλιστα έκανε και μια ανάρτηση μέσα από τον θάλαμο του νοσοκομείο.

Στην ανάρτηση αυτή, η Ιωάννα δείχνει για πρώτη φορά μέρος του χεριού της με τα σοβαρά εγκαύματα που έχει υποστεί και σοκάρει δείχνοντάς το μέγεθος των πληγών που έχει αφήσει το καυστικό υγρό στο σώμα της. «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη» ήταν το μήνυμα με το οποίο η Ιωάννα συνόδευσε τη φωτογραφία της.