Latest News

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Συγκλονίζει η μητέρα Τάσου Μπεδρέση: «Ο δολοφόνος του ήρθε στην κηδεία»!

 


Η μητέρα του Τάσου Μπερδέση, ο οποίος εκτελέστηκε με καλάσνικοφ έξω από πυγμαχικό σύλλογο στη Βάρη ...το πρωί της Δευτέρας 31 Μαΐου, παρέθεσε μία συγκλονιστική συνέντευξη. 

Η κα Γεωργία, η οποία ζητάει απαντήσεις για τον αδόκητο χαμό του γιου της, άνοιξε την ψυχή της στην εφημερίδα «Πολιτεία», όπου δεν δίστασε να εκφράσει την πεποίθησή της ότι ο δολοφόνος του 39χρονου ήταν στην κηδεία του.

«Το νιώθω ως μάνα, το νιώθω ως μια διαίσθηση», ανέφερε χαρακτηριστικά, παροτρύνοντας τις Αρχές να «ψάξουν καλά την Πάτρα» και το παρελθόν του γιου της.

Παράλληλα, η 67χρονη χαροκαμένη μητέρα ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν τον Τάσο Μπερδέση, οδηγώντας τον στην τελευταία του κατοικία στη Μιτόπολη Αχαΐας.

«Στην κηδεία τον τίμησαν. Ήταν πολλοί. Αλλά να σου πω και κάτι. Που το νιώθω. Δεν ξέρω, μπορεί να μην ισχύει αλλά αυτό νιώθω ως μάνα. Έχω μία διαίσθηση. Αυτός που το ‘κανε μπορεί να ήταν στην κηδεία και να γέλαγε από μέσα του. Οι περισσότεροι τον αγαπούσαν. Το ξέρω. Κάποιοι όμως ήρθαν και για εφέ, άλλοι πάλι δεν ξέρω. Εγώ πιστεύω ότι ο δολοφόνος μπορεί να ήταν στην κηδεία. Αλλά υπάρχει Θεός. Και θα τον είδε που γελούσε», υποστήριξε.

Η κα Γεωργία ανέφερε ακόμα πως ο γιος της στήριζε την οικογένειά του, αποκαλύπτοντας πως η διαίσθηση της μάνας τής έλεγε ότι κάτι θα του συνέβαινε…

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τον δικηγόρο του Τάσου Μπερδέση και φίλο του, Σάκη Κεχαγιόγλου, ο πρώην πυγμάχος δεχόταν απειλές για τη ζωή του πριν από δυόμισι χρόνια.