Latest News

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Διπλό φονικό στην Κέρκυρα: Τα τρία σημειώματα του δράστη και το «ειδοποιητήριο» στην Αστυνομία


Σοκαρισμένη είναι η Κέρκυρα από το διπλό φονικό και την αυτοκτονία ...στη Δασιά.

Γείτονας των θυμάτων και του δράστη περιέγραψε τη δύσκολη σχέση των δύο αντρών και τα γεγονότα: «Δεν άκουσα φωνές και διαξιφισμούς. Άκουσα γύρω στις 11.30 τέσσερις πυροβολισμούς, δύο πιο κοντά ο ένας στον άλλον και δύο πιο μετά. Πετάχτηκα από το μαγαζί μου που βρίσκεται εδώ δίπλα και είδα τον κηπουρό να πηδάει από το κιγκλίδωμα. Τότε έμαθα ότι ένας άνθρωπος με καραμπίνα σκότωσε δύο άλλους και κατάλαβα ότι ήταν ο κ. Σπύρος και ο κ. Χρήστος».

Όπως πρόσθεσε ο μάρτυρας, «δεν ξέρω εάν υπήρχαν διαφορές με την ιδιοκτήτρια, ξέρω όμως ότι οι δύο άνδρες δεν τα πήγαιναν καλά, υπήρχε μια αντιπάθεια αλλά ότι θα έφταναν σε αυτό το σημείο δεν το περίμενα».

Το μήνυμα που δείχνει προμελέτη

Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγκλημα φαίνεται να ήταν προμελετημένο, και ο δράστης να σχεδίαζε καιρό να σκοτώσει τη σπιτονοικοκυρά του, η οποία σκόπευε να τον διώξει από το σπίτι.

Σε φωτογραφία που παρουσιάστηκε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα φαίνεται ότι ο δράστης του διπλού φονικού που έβαλε τέλος στη ζωή του, είχε κολλήσει στην πόρτα του σπιτιού του μήνυμα προς την Αστυνομία, με ένα ονοματεπώνυμο και ένα κινητό τηλέφωνο.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες πρόσφατα κάποιος είχε σκοτώσει με φόλα τον σκύλο του δράστη, γεγονός που του είχε στοιχίσει πολύ. Ταυτόχρονα φαίνεται πώς ο ίδιος θεωρούσε ότι η σπιτονοικοκυρά του και ο φίλος της γνώριζαν ποιος είχε δηλητηριάσει το ζώο…

Τα τρία σημειώματα

Σύμφωνα πληροφοριες του corfutvnews, στο σπίτι του 67χρονου δράστη και αυτόχειρα φέρονται να εντοπίστηκαν επίσης 3 σημειώματα.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες το πρωτο αφορούσε την 60χρονη και την μεταξύ τους σχέση, το δεύτερο τον 63χρονο και το τρίτο αφορούσε την οικογένεια του και κυρίως την κακή σχέση που είχε με τα παιδιά του.