Latest News

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο συζυγοκτόνος - Τι υποστήριξε στην απολογία του

 


Το δρόμο για τη φυλακή πήρε 
ο καθ'ομολογίαν δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά από μια πολύωρη... απολογητική διαδικασία. 

 Αποχωρώντας είπε στους δημοσιογράφους: «Mια μεγάλη συγγνώμη».



Ο συζυγοκτόνος οδηγείται στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακων Κορυδαλλού.


Ο 33χρονος θα μπει στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, στην οποία αυτή τη στιγμή βρίσκονται υπόδικοι όπως: ο Μένιος Φουρθιώτης και ο κ. Κουτσολιούτσος της Folli Follie.

Στο κελί του θα βρίσκεται με άλλους τρεις. Ο ένας είναι υπόδικος για λαθρεμπόριο, ο δεύτερος είναι πρώην σωφρονιστικός υπάλληλος, κατηγορούμενος για ναρκωτικά και ο τρίτος επίσης κατηγορούμενος για υποθέσεις ναρκωτικών.

Η συγκεκριμένη πτέρυγα επελέγη διότι θεωρείται ήσυχη και σε αυτή πηγαίνουν υπόδικοι, οι οποίοι έχουν απασχολήσεις την κοινή γνώμη και υπάρχει κίνδυνος αν πάνε σε πιο σκληρές πτέρυγες.

Λίγο μετά τις 11:00 ξεκίνησε η απολογία του κατηγορούμενο στον Ανακριτή, ο οποίος επί σχεδόν πέντε ώρες τού υπέβαλε δεκάδες ερωτήσεις. Στη συνέχεια, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. 

Αμφισβήτησε τα ευρύματα της Αστυνομίας 

 

Νωρίτερα, προσερχόμενος στον ανακριτή, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε αιτηθεί τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στην κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, ώστε να εξακριβωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim. Το αίτημα σχετίζεται με τον ισχυρισμό του κατηγορουμένου ότι δεν είχε σχεδιάσει τη δολοφονία, καθώς σύμφωνα με τη δικογραφία η επέμβαση στην κάμερα έγινε πολύ πριν το έγκλημα.

 

Ο ίδιος αμφισβητεί τα ευρήματα της Αστυνομίας και φαίνεται να υποστηρίζει ότι αφαίρεσε την κάρτα από την κάμερα μετά τον ασφυκτικό θάνατο της γυναίκας του.

 

Το δεύτερο αίτημα του πιλότου αφορά στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού ώστε, όπως φέρεται να υποστηρίζει, να δώσουν την πλήρη εικόνα για τη μεταξύ τους σχέση.

 

Απολογούμενος ο καθ' ομολογίαν δράστης, επανέλαβε στον ανακριτή την εκδοχή της έντασης ανάμεσα στους δύο τους που κατέληξε άθελά του στον θάνατο της Καρολάιν. Κατά τον κατηγορούμενο αφού κατάλαβε πως η 20χρονη είναι νεκρή, αποφάσισε να σχεδιάσει τα πάντα ώστε να δηλώσει πως υπήρξαν θύματα ληστείας.

 

Η απολογητική διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί αφού ο κατηγορούμενος απαντήσει στις ερωτήσεις του Εισαγγελέα.