Latest News

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Αγία Μαρίνα: «Τόσοι λουόμενοι και δεν ήρθε κανείς να με βοηθήσει» λέει το θύμα της σεξουαλικής επίθεσης

 


Για τον εφιάλτη που έζησε στο πάρκινγκ της παραλίας στην Αγία Μαρίνα μίλησε η 26χρονη γυναίκα...

Η γυναίκα βρισκόταν μόνη της στο πάρκινγκ όταν την περικύκλωσε μία ομάδα έξι ανδρών, που άρχισε να την βιντεοσκοπεί με κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια, μάλιστα, έσκισαν την μπλούζα της γυναίκας, μεταδίδοντας την επίθεση σε live streaming στο διαδίκτυο.

«Οι διαθέσεις τους ήταν άγριες»

«Περίμενα στο πάρκινγκ της παράλιας, έκανε πέντε λεπτά ουσιαστικά ο άνδρας μου να πάει μέχρι το ψιλικατζίδικο να πάρει κάποια πράγματα και μέχρι να γυρίσει είχα γυρισμένη την πλάτη μου εγώ προς την παραλία και ακούω κάποιους να φωνάζουν, να γελάνε και τέλος πάντων με μία έννοια να κοροϊδεύουν ακριβώς από πίσω μου. Γύρισα και αυτό που αντίκρισα ήταν κάποιους να βγάζουν βίντεο προς τα εμένα φυσικά στραμμένο το κινητό και αναρωτήθηκα για ποιο λόγο με βγάζουν βίντεο» είπε το θύμα της επίθεσης.

«Απάντησαν κάτι σε μια γλώσσα που εγώ δεν γνωρίζω και συνέχισαν να με βγάζουν βίντεο. Εξαγριώθηκαν που τους ρώτησα γιατί με βγάζουν βίντεο. Ήρθαν πολύ κοντά μου και οι έξι και συνέχισαν να φωνάζουν και να λένε διαφορά πράγματα στη δική τους γλώσσα. Οπότε άρχισα να φωνάζω και επειδή άρχισα να φωνάζω προφανώς νευρίασαν και μου έσκισαν την μπλούζα, συνεχίζοντας να βγάζουν βίντεο», περιέγραψε η ίδια.

Η νεαρή γυναίκα περιέγραψε το πόσο αβοήθητη ένιωσε εκείνη τη στιγμή: «νομίζω ότι δεν έχω νιώσει πιο άσχημα στην ζωή μου όλη. Γιατί νιώθεις ανήμπορος στην κατάσταση με έξι άτομα γύρω σου απλά να βλέπεις ότι… δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει την επόμενη στιγμή», ενώ συπλήρωσε ότι «εάν δεν ήταν εκεί άνδρας μου προφανώς θα έκαναν και κάτι ακόμα γιατί οι διαθέσεις τους ήταν άγριες».

«Δεν πλησίασε κανένας να με βοηθήσει»

Όπως αναφέρει η 26χρονη στο σημείο βρίσκονταν εκείνη την ώρα αρκετοί λουόμενοι, αλλά κάνεις δεν βοήθησε την ίδια και τον σύζυγό της. «Μέσα σε όλο αυτό, επιτρέψτε μου να αναφέρω ότι ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να κάνει οτιδήποτε για όλο αυτό», είπε η γυναίκα για να προσθέσει: «Δεν πλησίασε κανένας να με βοηθήσει. Ήμουν τυχερή που είχα τον άντρα μου εκεί, που ήρθε γρήγορα, ουσιαστικά τρέχοντας για να με βοηθήσει. Τα έβαλε με έξι άτομα και δεν ήρθε ένας άνθρωπος να πάρει το μέρος μας».

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία προσήγαγε δύο άτομα πακιστανικής καταγωγής, τα οποία αναγνωρίστηκαν από το θύμα, ωστόσο σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας δεν συμμετείχαν στην επίθεση, μόνο παρακολουθούσαν.

Οι αρχές αναζητούν τους υπόλοιπους τέσσερις της ομάδας.