Latest News

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο οδηγός που παρασύρθηκε από χείμαρρο (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Νεκρός εντοπίστηκε ο άνδρας που αγνοούταν στη Θεσσαλονίκη, αφότου προσπάθησε να διασχίσει ορμητικό χείμαρρο με το αυτοκίνητό του κοντά στο ...νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με το thes.gr, το όχημά του βρέθηκε 250 μέτρα από το σημείο όπου παρασύρθηκε, αλλά το σώμα του άνδρα εντοπίστηκε αρκετά πιο μακριά, κάτω από το στρατόπεδο Καρατάσιου στο ρέμα Ξηροποτάμου, μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Νωρίτερα, οι αρχές είχαν ειδοποιηθεί ότι χείμαρρος παρέσυρε όχημα στο οποίο επέβαινε ένα άτομο. Δυνάμεις της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο προς αναζήτησή του.

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας για το περιστατικό ανέφερε πως ο οδηγός προσπάθησε να περάσει με φόρα από το σημείο που διέσχιζε ο ορμητικός χείμαρρος, χωρίς να τα καταφέρει.

Ισχυρή νεροποντή το μεσημέρι

Το μεσημέρι του Σαββάτου στην πόλη της Θεσσαλονίκης και τις γύρω περιοχές σημειώθηκε ισχυρή βροχόπτωση, ενώ κατά διαστήματα έπεσε και χαλάζι. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ισόγεια καταστήματα και δρόμοι και να σημειωθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Το ξαφνικό μπουρίνι έπληξε ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα σταδιακά και κατά διαστήματα και σε ορισμένες περιοχές, κυρίως στη Σταυρούπολη, στη Νεάπολη και γενικότερα στη δυτική Θεσσαλονίκη, τα καιρικά φαινόμενα ήταν εντονότερα, σε σχέση με το κέντρο της πόλης. Ιδιοκτήτες καταστημάτων και ισόγειων κατοικιών επικοινωνούν με την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άντληση υδάτων και την απομάκρυνση σπασμένων κλαδιών δέντρων.