Latest News

Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ήταν ταραγμένη» -Τι κατέθεσε φίλη της Κάρολαϊν που την είδε λίγες ώρες πριν τη δολοφονία


 Μπουχτισμένη και ταραγμένη ήταν η Κάρολαϊν ένα 24ωρο πριν δολοφονηθεί από τα χέρια του... συζύγου της.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε κατάθεσή φίλη της 20χρονης

«Βρεθήκαμε την ημέρα πριν γίνει το κακό. Ήταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση αλλά όπως την άκουσα κατάλαβα ότι ήταν απλά μπουχτισμένη και ήθελε να βγούμε για να ξεσκάσει. Στην πλατεία Βαρνάβα πήρε μαζί της και το μωρό δεν μου είπε γιατί ήταν ταραγμένη, ούτε όμως και την ρώτησα. Να σας πω την αλήθεια όμως δε μου φάνηκε περίεργο γιατί είναι λογικό με τόση κλεισούρα και με την πίεση της οικογένειας και των οικογενειακών υποχρεώσεων να ένιωθε πιεσμένη και ταραγμένη. Μετά από λίγη ώρα ήρθε εκεί που καθόμασταν και ο Μπάμπης», αναφέρει.

Η κοπέλα περιγράφει την Κάρολαϊν ως ένα κλειστό χαρακτήρα που δεν μιλούσε για τα προβλήματά της. «Ήθελε να δείχνει καλό πρόσωπο στον έξω κόσμο και να κρύβει τα προβλήματα της. Πράγμα που το έκανε καλά αν σκεφτείτε ότι το έκανε και με μένα. Εκ των υστέρων μάθαινα τα προβλήματα της όπως για παράδειγμα  αυτό με την εγκυμοσύνη που έχει αποβάλει. Αλλά και πιο απλά πράγματα».

«Έμαθα πως ήταν έγκυος μια μέρα πριν γεννήσει»

Όταν η Κάρολαϊν έμεινε έγκυος για δεύτερη φορά, δεν της ανακοίνωσε. Μια μέρα πριν γεννήσει, της τηλεφώνησε και της ζήτησε να βρεθούν.

«Με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να βρεθούμε μία μέρα πριν γεννήσει και τότε είχα πάθει σοκ. Αυτό όμως το δικαιολογώ λόγω της προηγούμενης απώλειας αλλά και όπως έμαθα αργότερα είχε κάποιες επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της κόρης της την οποία γέννησε και πρόωρα. Και κάτι ακόμα που μου έρχεται στο μυαλό για το γάμο της που είναι στην Πορτογαλία. Δε με είχε ενημερώσει. Όπως καταλαβαίνετε παρόλο που κάναμε παρέα δεν τα λέγαμε όλα ανοιχτά. Κρατούσε πράγματα για τον εαυτό της και απλά μου ανακοίνωνε τι έκανε. Δε μου ζητούσε τη συμβουλή μου»

Το «παράξενο δέσιμο» με τον συζυγοκτόνο και η εφαρμογή

Οσο για τον συζυγοκτόνο, η μάρτυρας τον χαρακτηρίζει ένα πολύ συμπαθητικό παιδί, και πολύ δεμένο με την Κάρολαϊν. «Είχαν ένα παράξενο δέσιμο» αναφέρει η μάρτυρας, κάνοντας λόγο για εφαρμογή στο κινητό που επέτρεπε στον καθέναν να δει που βρίσκεται ο άλλος ανά πάσα στιγμή.

Η Καρολάιν εάν και είχε οικογένεια και μωρό, εντούτοις συνέχιζε να έχει όνειρα. Αν και είχε περάσει στο Πανεπιστημίο, δεν πήγαινε στη σχολή της. Ηθελε να ασχοληθεί με την ζαχαροπλαστική.

Η μάρτυρας αναφέρει στις Αρχές ότι η Κάρολαϊν πήγαινε σε ψυχολόγο και πως αρκετές φορές φαινόταν ότι δεν της άρεσαν όσα της έλεγε: «Κάτι ακόμα που θέλω να σας πω είναι ότι Κάρολαϊν πήγαινε σε ψυχολόγο. Και μάλιστα πολλές φορές μου είχε πει ότι δεν της άρεσε αυτά που της έλεγε η ψυχολόγος. Ήταν πολύ δυναμική κοπέλα και ήθελε να τα χειρίζεται όλα μόνη της. Γενικά ήταν κοπέλα με μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστευε πως μπορεί να αντιμετωπίσει και να τα καταφέρει όλα».