Latest News

Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

ΔΗΡΑΠ: Στο απόλυτο μηδέν το Κανάλι 1 90.4 (ΒΙΝΤΕΟ)

 



Το Κανάλι 1 90.4 αποτελεί για τη Δημοτική Αρχή Πειραιά μια... ακόμη επιτυχία!

"Το μηδέν θα κάνω κύκλο..." φαίνεται να τραγουδάνε στη ΔΗΡΑΠ (και γελάνε στον Πειραιά και όχι μόνο), για το Κανάλι 1 90.4 κάθε φορά που βλέπουν τους πίνακες με τις ακροαματικότητες των ραδιοφώνων της Αττικής.

Το ιστορικό Δημοτικό ραδιόφωνο με ετήσια χρηματοδότηση 1,6 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του Δήμου Πειραιά, συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του (βάλανε φωτιά στα φρένα και τους έμεινε το γκάζι) και έχει αγγίξει την... τελειότητα καθώς στη λίστα με τις ακροαματικότητες βρίσκεται στο απόλυτο μηδέν.

Αυτήν την απίστευτα μοναδική  επίδοση πετυχαίνει για τέταρτη εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ενώ στην τελευταία μέτρηση κατέγραψε ένα «στρογγυλό» 0% και από Δευτέρα έως Κυριακή

Μιλάμε για ένα φοβερό κατόρθωμα που φυσικά δεν ήρθε από την μια στιγμή στην άλλη, αλλά χρειάστηκε σκληρή δουλειά τουλάχιστον επτά χρόνων από τις διοικήσεις της ΔΗΡΑΠ, αλλά και τη Δημοτική Αρχή Πειραιά. 

Έτσι, το «Κανάλι 1 90.4» φαίνεται να έχασε και τους τελευταίους ελάχιστους ακροατές του από τα ασανσέρ του Δημαρχείου της Κοραή  τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες .Αλλιώς δεν εξηγείται πως το 0,01 έγινε 0%  κι αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά οι μετρήσεις...

@ Όλα αυτά μπορεί να έχουν την πλάκα τους αν οι δημότες δεν πλήρωναν κάθε χρόνο 1, 6 εκαμ. ευρώ για το Κανάλι 1 90.4 το οποίο εμφανίζεται να έχει ακροαματικότητα στο απόλυτο μηδέν. 

Δηλαδή, μιλάμε για μια ακόμη επιτυχία της Δημοτικής Αρχής Πειραιά που μετά από 7 χρόνια θητείας κατάφερε να κάνει το... μηδέν κύκλο!

ΔΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΑΣ