Latest News

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Τουρισμός για όλους - Voucher: Ανοίγουν άμεσα οι αιτήσεις

 


Άμεσα οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους...Στο θέμα του εσωτερικού τουρισμού αναφέρθηκε ο Χάρης Θεοχάρης. 

«Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» ήδη έχει ξεκινήσει, στείλαμε την ενημέρωση σε όσους δεν το αξιοποίησαν πέρυσι, θα ανοίξουν ξανά και άμεσα οι αιτήσεις ώστε να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ» διαβεβαίωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο υπουργός Τουρισμού.

Ο κ. Θεοχάρης στο πλαίσιο της συνέντευξης για το άνοιγμα του Τουρισμού, σημείωσε ότι «θα αξιοποιήσουμε όσα ποσά δεν διατέθηκαν πέρυσι και όταν δούμε ότι υπάρχει θέληση και όρεξη θα πάμε ξανά στο υπουργείο Οικονομικών. Πρέπει και θα στηριχθεί ο εσωτερικός Τουρισμός».

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» έχει λάβει παράταση έως τις 31/12/2021, ενώ οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να χρησιμοποιήσουν το voucher επιλέγοντας πάντα μεταξύ των τουριστικών γραφείων που έχουν ενταχθεί στο Μητρώο Παρόχων συνδυάζοντας δύο ή και περισσότερες τουριστικές υπηρεσίες στο τουριστικό πακέτο που θα δημιουργηθεί.

Σημειώεται ότι υπάρχουν οι κάτωθι επιλογές: 

-Για 2 διανυκτερεύσεις: Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό τα 40€/την ημέρα/το άτομο (ισχύει για όλους).

-Για 3 διανυκτερεύσεις: Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό τα 40€/την ημέρα/το άτομο (ισχύει για όλους).

-Για 4 διανυκτερεύσεις: Επιδότηση 80% με ανώτερο ποσό τα 30€/την ημέρα/το άτομο. Επιδότηση 100% για ΑΜΕΑ με ανώτερο ποσό τα 30€/την ημέρα/το άτομο.