Latest News

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Το φιλί Κανάκη – Σερβετά αλά Survivor στο «χρυσό» σπίτι Πατούλη… δίχασε το κοινό (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Το φιλί των Τριαντάφυλλου – Ηλία Μπόγδανου έφερε θύμησες από τα παρελθόν στους «Ράδιο Αρβύλα», από ένα σκετσάκι για τη «χρυσή» οικεία της οικογένειας Πατούλη, εκεί όπου Κανάκη και Σερβετάς, στον ρόλο του ζευγαριού... φιλήθηκαν.

Ο Αντώνης κατηγόρησε τον Γιάννη ότι εκείνος τον φίλησε και κάπως έτσι τα πράγματα οδηγήθηκαν σε γκάλοπ, έτσι ώστε να αποφασίσουν οι τηλεθεατές για το ποια τελικά είναι η αλήθεια.

«Ποιος φίλησε ποιον; Ο Αντώνης τον Γιάννη ή ο Γιάννης τον Αντώνη;», ρώτησαν οι «Αρβύλες» τον κόσμο.

Το Top Επικαιρότητας
Ο Άκης ο Παυλόπουλος πάντα θέλει να μπερδεύει τη ρεπόρτερ του Μαριάννα, ενώ ο Γιάννης Λαγός βρίσκεται σε φυλακή με Άραβες και αυτό ονομάζεται «νέμεσις».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εκείνος που εμφανίζει και εξαφανίζει τις πανδημίες. Οι επισκέψεις στα εμβολιαστικά κέντρα είναι όλα τα λεφτά, από την οπτική των «Αρβύλα».

Ο Χρήστος Σταϊκούρας τρελάθηκε και μοιράζει χρήμα. «Τρεχάτε να πάρετε», είπε ο Κανάκης.

Νομίζαμε ότι γνωρίζαμε τι σημαίνει το αυτοσαρκάζεσαι, αλλά κάναμε λάθος, την ίδια στιγμή που έγινε ξανά ντόρος για τα αγγλικά του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Τάκης Τσουκαλάς εμφανίστηκε ξανά στο Top αλλά εμφανώς απογοητευμένος από τον τηλεθεατή που τον κάλεσε.

Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να αλλάξει στυλίστα και οι «Αρβύλες» βρήκαν τι θα φορέσει στο μέλλον, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει αποκτήσει μια καρέκλα για games.

Στο Νο4 δεν αναστήθηκε μόνο ο Ιησούς, ενώ στο Νο3 συμβουλή είναι να έχεις ευαισθησίες.

Το φαξ καταργήθηκε από το ελληνικό δημόσιο και η εκπομπή είχε αποκλειστικά το spot.

Στο Νο1 «διλήμματα» από την εκπομπή «Ευτυχείτε» και τις δύσκολες περιπτώσεις που έχει να διαχειριστεί η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο κόσμος ψήφισε και αποφάσισε. Ο Αντώνης φίλησε τον Γιάννη.