Latest News

Σάββατο 1 Μαΐου 2021

Μ. Φουρθιώτης: Έμενε σαν κύριος σε κατασχεμένη βίλα στην Εκάλη - Του είχαν επιστρέψει και την αστυνομική φρουρά! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 


Σοκάρουν οι απίστευτες αποκαλύψεις για τις ημέρες και τα έργα του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη προκαλώντας ερωτηματικά για την ανοχή και την ιδιότυπη ασυλία που του... παρείχαν.

Η υπερπολυτελής βίλα του Μένιου Φουρθιώτη στην Εκάλη, με τις δύο πισίνες, αποδείχθηκε πως ήταν κατασχεμένη από τράπεζα, παρόλα αυτά ο παρουσιαστής έμενε εκεί κανονικά χωρίς να τον ενοχλεί κανείς! 

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει το Bankingnews το ακίνητο ανήκει στην Alpha Bank μετά από πλειστηριασμό λόγω χρεών του προηγούμενου ιδιοκτήτη. Το ακίνητο περιήλθε στην κατοχή της μετά από πλειστηριασμό λόγω χρεών που πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν ξεσπάσει η κρίση του κορωνοϊού και η κυβέρνηση επιβάλλει την απαγόρευση όλων των σχετικών «αναγκαστικών μέτρων».

Παρά το γεγονός ότι η Τράπεζα αποφεύγει να δώσει περισσότερα στοιχεία, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Φουρθιώτης στην πραγματικότητα έχει βρει τη μέθοδο να μένει στο ακίνητο χωρίς να πληρώνει ενοίκια στο νέο ιδιοκτήτη δηλαδή την Alpha Bank και επικαλείται συμφωνία με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του ακινήτου ο οποίος στην πραγματικότητα δεν ήταν ο ιδιοκτήτης

Τώρα πως ακριβώς γίνεται αυτό μένει να διευκρινιστεί καθώς όταν επικαλείσαι μια συμφωνία πρέπει να έχεις αποδείξεις όπως για παράδειγμα ένα έγκυρο συμφωνητικό κατατεθειμένο στην Εφορία, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αυτή η αποκάλυψη έρχεται τη στιγμή που «βουίζει» ο τόπος για τις σχέσεις Φουρθιώτη με υψηλόβαθμους κυβερνητικούς ακόμα και εντός του Μεγάρου Μαξίμου. 



Προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη ότι η κυβέρνηση και η ΕΛ.ΑΣ. είχαν επαναφέρει τη φρουρά του Μένιου Φουρθιώτη, μετά τους πυροβολισμούς στη... μάντρα του σπιτιού του, τους οποίους τώρα κατηγορείται ότι οργάνωσε ο ίδιος. 

Αυτό αποκάλυψε το πρωί του Σαββάτου, ο Γιώργος Ευγενίδης μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «ΣΚ Παρέα».

«Η φρουρά που του αφαιρέθηκε με την απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μετά την τελευταία επίθεση που έγινε, για μερικές μέρες, όχι στην πλήρη της έκταση, επεστράφη διότι κρίθηκε οτι ο κύριος Φουρθιώτης είναι πράγματι στόχος.

Όμως όταν διαπιστώθηκε και βάσιμα οτι υπάρχει ένα ολόκληρο στήσιμο, υπάρχουν τηλεφωνικές επικοινωνίας, οτι υπάρχει ταρίφα...», είπε χαρακτηριστικά.

Παρόλο που η εικόνα που υπήρχε σχετικά με το θέμα της φύλαξης από την ΕΛ.ΑΣ του Μένιου Φουρθιώτη, είναι πως μετά το ντόρο που είχε προκληθεί και τις ανακοινώσεις που είχαν ακολουθήσει, του είχε αφαιρεθεί πλήρως, αυτό δεν ισχύει. 

Συγκεκριμένα, μέχρι να γίνει η προσαγωγή του που κατέληξε σε σύλληψη, μέρος της φρουράς, του είχε επιστραφεί μετά τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του, ένα περιστατικό το οποίο όμως «βούιζε» ο τόπος πως είχε οργανωθεί από τον ίδιο. Άραγε η ΕΛ.ΑΣ. δεν γνώριζε; Ή μήπως τα χέρια της ήταν δεμένα γιατί οι εντολές ερχόντουσαν από «πολύ ψηλά»;