Latest News

Σάββατο 1 Μαΐου 2021

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Μυστικές συναντήσεις μετά τον χωρισμό της από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ (ΕΙΚΟΝΕΣ)


 Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ πέρασαν χρόνο μαζί στο Λος Άντζελες μετά το χωρισμό της από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ...σύμφωνα με πηγές του Page Six. Ο ηθοποιός έχει εντοπιστεί από τους παπαράτσι τουλάχιστον 3 φορές να επισκέπτεται το σπίτι της J.Lo στην Καλιφόρνια.


Σε μία από τις επισκέψεις του φωτογραφήθηκε σε ένα λευκό SUV Escalade που φέρεται να ανήκει στη Λόπεζ το οποίο τον μετέφερε στην έπαυλη της τραγουδίστριας. «Η ασφάλεια παίρνει τον ηθοποιό από μια κοντινή τοποθεσία και τον περιμένει, αφού περάσει μερικές ώρες στο σπίτι της» αναφέρει πηγή στην ιστοσελίδα.

Δείτε τη φωτογραφία:



Ο 48χρονος ηθοποιός, φέρεται να έχει επισκεφτεί τη 51χρονη Λόπεζ, τρεις φορές από τότε που επέστρεψε στο Λος Άντζελες από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, «Shotgun Wedding»,
στη Δομινικανή Δημοκρατία. Το φιλικό περιβάλλον της τραγουδίστριας δηλώνει πάντως πως οι δυο τους είναι απλά φίλοι.

jloislife_10956604_404111789764612_1545989804_n


Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους το 2004, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης και μία πρόταση γάμου που είχε απασχολήσει τα διεθνή πρωτοσέλιδα. Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Χολιγουντιανός σταρ, είχε αποκαλύψει ότι διατηρεί επαφή με την πρώην σύντροφό του. Είχε τονίσει μάλιστα ότι τρέφει πολύ μεγάλο σεβασμό για τη Λόπεζ την οποία είχε χαρακτηρίσει «αυθεντικό άνθρωπο».

λπεζαφλεκ