Latest News

Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Νέα Σμύρνη: Νέα καταγγελία για τον 22χρονο που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας


 Νέα καταγγελία για τον 22χρονο που συνελήφθη ως επιδειξίας στη Νέα Σμύρνη... βλέπει το φως της δημοσιότητας.

 

Ο 22χρονος διώκεται ποινικά και θα οδηγηθεί στο δικαστήριο την Δευτέρα. Εναντίον υπάρχουν πέντε καταγγελίες.

 

Την ίδια ώρα,  μία ακόμη γυναίκα, κατήγγειλε όπως λέει το γεγονός τον περασμένο Νοέμβριο αλλά δεν οδήγησε σε σύλληψη.

 

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι δύο φορές μέσα σε ένα μήνα την περίμενε έξω από το σπίτι της και στη θέα της αυνανιζόταν στο αυτοκίνητό του.

 

Η νεαρή γυναίκα είπε πως ο φερόμενος ως επιδειξίας στη Νέα Σμύρνη, την παρενόχλησε σεξουαλικά δύο φορές, παρά το γεγονός ότι είχε καταγγείλει το πρώτο περιστατικό στην αστυνομία.

 

«Είχα κάνει καταγγελία τον Νοέμβριο αλλά δεν μου έδωσαν σημασία. Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία. Τους έδωσα τον αριθμό και το χρώμα του αυτοκινήτου του» τόνισε η νεαρή κοπέλα.

 

«Μένω σε απομονωμένη γειτονιά στο Φάληρο. Επέστρεφα στο σπίτι μου όταν είδα ένα αυτοκίνητο να έρχεται, να κόβει ταχύτητα και τελικά να σταματά μπροστά μου.

 

»Όταν φθάσαμε κοντά στο παράθυρό του είδα τον νεαρό με το μόριό του έξω να αυνανίζεται. Όταν τον ρώτησα τι έκανε, ατάραχος έφυγε» λέει η καταγγέλλουσα τονίζοντας ότι αυτό που της έκανε εντύπωση ήταν το πόσο ήρεμος ήταν.

 

«Πήρα το 100 και ενημέρωσα» λέει η γυναίκα ωστόσο έναν μήνα περίπου μετά επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό πάλι έξω από το σπίτι.

 

«Ήταν απόγευμα, γύρω στις 17.30. Κατέβαινα στην ίδια οδό και πριν φθάσω στο σπίτι μου, έξω από το σπίτι μου, είδα ένα αυτοκίνητο με ανοιχτά τα φώτα. Ήταν ο ίδιος άνδρας, ο οποίος και πάλι αυνανιζόταν. Κατάλαβα ότι ήταν προσωπικό το θέμα και τρόμαξα. Ενημέρωσα και πάλι τις Αρχές».

 

Υπενθυμίζεται ότι  22χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία νεαρής γυναίκας στην Νέα Σμύρνη. Εναντίον του έχει σχηματιστεί δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

 

Με απόφαση του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου- από το οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να δικαστεί- ο 22χρονος θα παραμείνει κρατούμενος έως τη Δευτέρα.

 

Το δικαστήριο διέταξε την κράτησή του παρότι ο ίδιος, η μητέρα του και ο συνήγορός του ζήτησαν να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη δίκη, δεσμευόμενοι ότι θα εμφανιστεί στο δικαστήριο.

 


Στην κατάθεσή της στο δικαστήριο η μητέρα του 22χρονου τον χαρακτήρισε εξαιρετικό παιδί, που σχετίζεται με μία κοπέλα και εργάζεται παράλληλα με τις σπουδές του.

 

«Είμαι συντετριμμένη», είπε στο δικαστήριο και σημείωσε πως είναι κοινωνική λειτουργός και εργάζεται με έφηβους.

 

«Δεσμεύομαι να είμαι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του ο οποίος είναι φοιτητής επίσης», συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της είναι κοντά στα παιδιά τους.

 

«Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει», πρόσθεσε η μητέρα του 22χρονου, η οποία ξέσπασε σε κλάματα όταν αναφέρθηκε σε όσα γράφονται στα social media για το περιστατικό. «Το τι λέγεται... Του λένε να αυτοκτονήσει και ο ίδιος και ο άλλος μου ο γιος» είπε κλαίγοντας.