Latest News

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης –Με τα χέρια έπνιξαν την 20χρονη Καρολάιν


 Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που βλέπουν το φως έπειτα από την ιατροδικαστική έκθεση στο άψυχο σώμα της 20χρονης Καρολίνας που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα... Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο θάνατος της οφείλεται σε «Απόφραξη των αεροφόρων οδών, συνεπεία ασφυξίας».

Ο δολοφόνος της νεαρής μητέρας της έκλεισε την αναπνοή με κομμάτια από ύφασμα, πιέζοντας όμως αφόρητα την κοπέλα και σφίγγοντάς της το στόμα με την παλάμη των χεριών του. Μάλιστα όπως διαπιστώνεται η δολοφονική του μανία ήταν τέτοια που ταυτόχρονα με τον αντίχειρα και τον δείκτη ο ληστής της έφραξε και την μύτη της.

Έτσι η κοπέλα δεν μπορούσε να πάρει ανάσα από πουθενά, με αποτέλεσμα να επέλθει ο πλέον βίαιος ασφυκτικός θάνατος. Μ’ αυτά τα αδιαμφισβήτητα δεδομένα πάντως αποκλείστηκε και το ενδεχόμενο του στραγγαλισμού.

Στο πρόσωπο της κοπέλας υπάρχουν αμυδρά σημάδια αντίστασης που κάμφθηκαν όμως αμέσως απ’ την δύναμη του ληστή-δολοφόνου της. Η μητέρα -όπως μας ανέφερε αξιωματικός της Ασφάλειας Αττικής- στη θέα των τριών αδίστακτων δραστών και βλέποντας να έχουν καθηλώσει ήδη τον πιλότο σύζυγό της που κοιμόταν δίπλα της στη σοφίτα, τινάχτηκε απ’ την κρεβατοκάμαρα με κραυγές και πήρε στην αγκαλιά της το 11 μηνών  κοριτσάκι της.