Latest News

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Σοκάρει η περιγραφή για τον θάνατο της Καρολάιν: "Κάνε την να σταματήσει..."! - Η τελευταίο αντίο του συζύγου (ΕΙΚΟΝΑ)


Νέα τροπή 
στις έρευνες των αστυνομικών για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά φαίνεται πως δίνει ένα κομμάτι της συμπληρωματικής κατάθεσης του 32χρονου συζύγου και πατέρα, ο οποίος... σκιαγράφησε τον φερόμενο ως αρχηγό της ομάδας των κακοποιών... και συγκεκριμένα του «μικρού αναστήματος αλλά σωματώδη άνδρα που έδινε εντολές στους υπόλοιπους». Μάλιστα, αυτός φέρεται να είναι και ο ίδιος άνθρωπος που σκότωσε την άτυχη Καρολάιν.

Αυτή η αποστροφή του λόγου του 32χρονου φαίνεται πως παρείχε ένα επιπλέον στοιχείο στους ερευνητές της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής και Ιδιοκτησίας, καθώς όχι μόνο έδωσε τη σωματοδομή του συγκεκριμένου ανθρώπου, αλλά παράλληλα τον τοποθέτησε στο «κάδρο» των ερευνών ως τον αρχηγό της συμμορίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άτυχος πατέρας τόνισε ότι ο ίδιος άνδρας φέρεται να δίνει την εντολή σε έναν από τους συνεργούς «…κάνε την να σταματήσει», αναφερόμενος στην έντρομη 20χρονη φοιτήτρια, η οποία είχε βάλει τις φωνές, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να προστατέψει το μωρό της από τους αδίστακτους ληστές.

Ακόμα, ο 32χρονος πιλότος φέρεται να κατέθεσε πως ο φερόμενος ως «αρχηγός» της σπείρας μάλλον είναι και ο άνδρας που αναλαμβάνει να κάνει στη συνέχεια την έντρομη μητέρα να… σωπάσει, καθώς της κλείνει το στόμα και τη μύτη με τα χέρια του, μέχρι που η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή.

Έπειτα από αυτό το σοβαρό στοιχείο, οι αστυνομικοί της ΥΔΕΖΙ, άνοιξαν τους φακέλους τους και εντόπισαν τέσσερις ληστείες, όπου οι περιγραφές των ληστών περιλαμβάνουν και έναν «μικρόσωμο άνδρα που δίνει εντολές στους συνεργούς του και έχει προφίλ αρχηγού». Οι παρόμοιες ληστείες που ερευνώνται είχαν λάβει χώρα στις περιοχές του Χαλανδρίου, της Αγίας Παρασκευής, της Παιανίας και των Καλυβίων.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Real News είναι πως σε δύο από αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό, που είχε καταγράψει τρεις άνδρες να απομακρύνονται από τα σπίτια που λήστεψαν. Συγκεκριμένα, καταγράφονται δύο άνδρες, ύψους περίπου 1,80 μ., με αδύνατη σωματοδομή και ένας ακόμα, ύψους περίπου 1,70μ., ο οποίος όμως είναι πιο σωματώδης από τους συνεργούς του και από τις κινήσεις φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που έχει το πρόσταγμα στην εγκληματική συμμορία.

Ακριβώς έτσι έχει περιγράψει τους αδίστακτους ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του ο τραγικός σύζυγος και πατέρας. 

Άπταιστα ελληνικά

«Οι δύο ληστές ήταν αδύνατοι με ύψος περίπου 1,80, εκτός από τον τρίτο, ο οποίος ήταν πιο κοντός από τους συνεργούς του και φαίνεται να είχε το γενικό πρόσταγμα, καθώς ήταν αυτός που άρχισε να με ρωτάει που έχει κρυμμένα τα λεφτά» φέρεται να είπε στην κατάθεσή του ο 32χρονος.

«Μικρόσωμος άνδρας ήταν αυτός που έδωσε την εντολή στους συνεργούς του να με δέσουν χειροπόδαρα με το ίδιο κομμάτι σκοινιού» συμπλήρωσε.

Εκεί άκουσε τον ίδιο άνδρα, σε άπταιστα ελληνικά, να λέει σε έναν από τους αδίστακτους κακοποιούς «κάνε τη να σταματήσει, να σωπάσει» αναφερόμενος στην 20χρονη Καρολάιν.

Από κει και έπειτα , ο τραγικός σύζυγός βίωσε εξ ακοής την αγωνιώδη μάχη της Καρολάιν με τον ληστή, ο οποίος προσπάθησε να της βάλει ένα κομμάτι από το ρούχο της στο στόμα, ενώ παράλληλα της είχε δέσει τα χέρια με την μπλούζα της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όταν πλέον η τραγωδία είχε ολοκληρωθεί και η 20χρονη κειτόταν νεκρή δίπλα στο μωρό της, ο 32χρονος άκουσε τους αδίστακτους ληστές να μιλούν μια ξένη γλώσσα, την οποία όμως δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει όταν οι αστυνομικοί του έβαλαν να ακούσει διάφορες διαλέκτους από χώρες του εξωτερικού.

Τρεις λόγοι για τους οποίους η ΕΛ.ΑΣ θεωρεί ύποπτο τον Γεωργιανό

Την ίδια στιγμή, ύποπτος για τη ληστεία και την εν ψυχρώ δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν την περασμένη Τρίτη στα Γλυκά Νερά θεωρείται ένας 36χρονος Γεωργιανός, που συνελήφθη την Παρασκευή στους Κήπους του Έβρου όταν επιχείρησε, ως επιβάτης σε τουριστικό λεωφορείο, να περάσει στην Τουρκία με πλαστό διαβατήριο.

Μάλιστα, φαίνεται να υπάρχουν τρεις λόγοι για τους οποίους ο 36χρονος Γεωργιανός θεωρείται ύποπτος από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που προέκυψαν κυρίως από ανάλυση DNA, ο πρώτος λόγος είναι ότι ο εν λόγω αλλοδαπός ήταν ένας από τους πέντε δράστες της ληστρικής επίθεσης, στις 7 Μαρτίου, σε κατοικία στο Πικέρμι, όπου έδεσαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι, αλλά και την οικιακή βοηθό τους, με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να έχουν εντοπίσει ομοιότητες μεταξύ των δύο περιστατικών – σε Γλυκά Νερά και Πικέρμι.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο Γεωργιανός έσπευσε να διαφύγει τα τελευταία 24ωρα από τη χώρα, παρά το γεγονός ότι εγκληματική ενέργεια στο Πικέρμι είχε σημειωθεί προ περίπου 70 ημερών.

Και ο τρίτος, είναι ότι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν με την περιγραφή που είχε δώσει για έναν από τους δράστες και συγκεκριμένα του αποκαλούμενου «κοντού», ο σύζυγος της Κάρολαϊν.

Οι πληροφορίες λένε ότι κλιμάκιο αστυνομικών μεταβαίνει στον Έβρο για να προσαγάγει τον Γεωργιανό στην Αθήνα, προκειμένου να εξεταστεί ως ύποπτος για τη δολοφονία της 20χρονης.

 Η συγκλονιστική ανάρτηση του συζύγου της Καρολάιν – «Για πάντα μαζί»

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση στα Social Media, ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από ληστές στα Γλυκά Νερά, δίπλα στο 11 μηνών μωρό τους, την αποχαιρετά.

Λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στα Γλυκά Νερά, που οι αδίστακτοι ληστές δολοφόνησαν την Καρολάϊν, ο σύζυγός της, Μπάμπης, την αποχαιρετά συνοδεύοντας την ανάρτησή του στα social media με μια υπέροχη φωτογραφία από το γάμο τους στην οποία και οι δύο λάμπουν από ευτυχία.

«Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου», γράφει ο Μπάμπης δίπλα στη φωτογραφία προκαλώντας συγκίνηση στο πανελλήνιο που σοκαρισμένο από το στυγερό έγκλημα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις έρευνες για τη σύλληψη των δραστών.

Δείτε τη συγκλονιστική ανάρτηση