Latest News

Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Tραγωδία στην Νέα Ερυθραία: Συγκλονίζει ο πατέρας του 40χρονου που κάηκε στο σπίτι του – Είχε χάσει και την 25χρονη κόρη του από καρκίνο

 


Συγκλονίζει ο πατέρας του 40χρονου άνδρα που κάηκε ζωντανός στο σπίτι του, στη Νέα Ερυθραία, όταν εκδηλώθηκε φωτιά...

Ο τραγικός πατέρας, που πριν από λίγα χρόνια είχε χάσει και την 25χρονη κόρη του από καρκίνο, μίλησε στην ΕΡΤ για την απώλεια του γιου του, τη σύζυγό του που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τα αίτια της πυρκαγιάς που κατέστρεψε το χώρο όπου διέμενε ο γιος του.

Όπως περιέγραψε ο γιος του έπαιρνε φάρμακα καθώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. 

«Ο γιος μου κάπνιζε, είχε πάρει τα φάρμακα του μιας και έχει προβλήματα ψυχολογικά. Τον πήρε ο ύπνος, άρπαξε φωτιά η μάλλινη κουβέρτα και μετά ο καναπές. Δεν προλάβαμε, δεν προλάβαμε… Ήταν αργά», είπε, αφού λαμπάδιασε το σπίτι.

Στο ισόγειο βρίσκεται μια κάβα, την οποία είχε ανοίξει η οικογένεια και της ανήκει. Οι πυροσβέστες μόλις έφτασαν δε μπόρεσαν να μπουν αμέσως, αφού ο πατέρας είχε εγκαταστήσει ρολά στην είσοδο, και ήταν κατεβασμένα.

οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας όταν περίπου στις 10:30 το βράδυ, ξέσπασε σε διώροφη μονοκατοικία επί της οδού Μικράς Ασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος γιος της οικογένειας ο οποίος ήταν μανιώδης καπνιστής
και είχε ψυχολογικά προβλήματα αποκοιμήθηκε με το τσιγάρο αναμμένο δίπλα στην σόμπα γκαζιού όπου ξεκίνησε η φωτιά και λαμπάδιασε το σπίτι.

Ο άτυχος πατέρας του 40χρoνου  είπε πως το βράδυ γύρω στις 10:30 άρχισε να μυρίζει κάτι καμένο και έτρεξε ο ίδιος στο δωμάτιο του παιδιού του προκειμένου να δει τι συμβαίνει.

Ο ίδιος έντρομος αντίκρυσε τη φωτιά και αμέσως προσπάθησε να τραβήξει τον γιο του μέσα από τους καπνούς χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Στη συνέχεια έτρεξε στο μπαλκόνι καλώντας σε βοήθεια.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος ο οποιός έπασχε από ψυχιατρικά προβλήματα, σε τσακωμούς του με τους γονείς του, είχε πολλές φορές τονίσει ότι θα βάλει φωτιά να τα κάψει όλα.

Δυστυχώς, ο 40χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τους πυροσβέστες.



Αξίζει να αναφερθεί ότι πριν από μερικά χρόνια, οι γονείς είχαν χάσει και την κόρη τους από καρκίνο σε ηλικία 25 ετών.