Latest News

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

GNTM: Τέλος η Βίκυ Καγιά από το ριάλιτι - Η ανακοίνωση του Star για το νέο της συμβόλαιο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 


Ο τηλεοπτικός σταθμός Star δημοσιοποίησε το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε η Βίκυ Καγιά, ανακοινώνοντας ουσιαστικά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας GNTM...

 

Στην επίσημη ανακοίνωση που εστάλη αργά στα γραφεία των υπόλοιπων ΜΜΕ, το Star ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Βίκυ Καγιά που μετά από τρία συνεχόμενα χρόνια στην παρουσίαση του GNTM θα ασχοληθεί με ένα διαφορετικό πρότζεκτ στο κανάλι.

 

 

 

Εν τω μεταξύ, το GNTM 4 αναμένεται να επιστρέψει τη νέα σεζόν στους δέκτες. Το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε και οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ανοίξει για άνδρες και γυναίκες. Η παρουσιάστρια όμως θα αναλάβει το σόου «Dancing with the Stars» στο οποίο ο σταθμός φαίνεται να επενδύει πολλά.

 

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του Star:

 

«Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά.Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο “Shopping Star”, την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού “Dancing With The Stars”, που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022.

 

Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της»