Latest News

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Πρίγκιπας Φίλιππος σε Νταϊάνα: «Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιος που έχει τα λογικά του να σε αφήνει για την Καμίλα»!

 


«Δεν μπορώ να φανταστώ πως κάποιος (…) σε αφήνει για την Καμίλα» φέρεται να είχε γράψει σε επιστολή του προς την Λέιντι Νταϊάνα ο πρίγκιπας Φίλιππος...

 

Η επιστολή είχε γραφτεί σε μία προσπάθεια να σωθεί τον γάμο της πριγκίπισσα της Ουαλίας με τον γιό του και διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Κάρολο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική The Sun, όταν ο γάμος ξεκίνησε καταρρέει, ο πρίγκιπας Φίλιππος ξεκίνησε να γράφει επιστολές στη νύφη του ως ένας άτυπος «σύμβουλος γάμου».

 

Ο πρώην βασιλικός οικονόμος Πολ Μπάρελ είχε υποστηρίξει πως ο πρίγκιπας Φίλιππος, που πέθανε την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 99 ετών, «είχε κάνει περισσότερα για να σώσει τον γάμο του γιου του με την Νταϊάνα από όσα είχε κάνει ο γιος του».

 

Σε μία επιστολή, ο δούκας του Εδιμβούργου είχε εκφράσει την έκπληξή του για τη σχέση του Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. «Δεν εγκρίνουμε το να έχει οποιοσδήποτε από εσάς εραστές», φέρεται να είχε γράψει χαρακτηρίζοντας ως ανόητο το ρίσκο του γιου του. «Δεν ονειρευτήκαμε ποτέ πως θα ένιωθε ότι θέλει να σε αφήσει για εκείνη. Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν που να είναι στα λογικά του να σε αφήνει για την Καμίλα. Τέτοια προοπτική δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μας», έγραψε σύμφωνα με την The Sun.

 

Οι επιστολές ανταλλάχθηκαν από τον Ιούνιο του 1992 έως και τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς όπου και το ζευγάρι χώρισε, ενώ αναφέρεται πως έμαθε για τις ανησυχίες της Νταϊάνα σε σχέση με την Καμίλα μέσα σε έναν χρόνο από τον γάμο της με τον Κάρολο. Σε μία άλλη επιστολή έγραψε: «Είμαι σχεδόν έτοιμος να αναγνωρίσω πως δεν έχω ταλέντο ως σύμβουλος γάμου».

 

Σύμφωνα με την Daily Mail η Νταϊάνα φέρεται να είχε πει στις φίλες της: «Πόσες σύζυγοι με προβλήματα στον γάμο τους τα συζητούν με τον πεθερό τους;»

 

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, σε μία από τις επιστολές της φέρεται να είχε γράψει στον πρίγκιπα Φίλιππο: «Με άγγιξε ιδιαίτερα η πρόσφατη επιστολή σας, μου απέδειξε (…) πως νοιάζεστε πραγματικά».

 

Με πληροφορίες από The Sun/Daily Mail