Latest News

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Δικαίωση για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα (ΕΙΚΟΝΑ)


Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είχε πέσει θύμα ψευδών δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να έχει συμμετάσχει σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου με νεαρές γυναίκες και ναρκωτικά...πριν από 3,5 χρόνια.

Τότε είχε δημιουργηθεί μεγάλος σάλος γύρω από το όνομα του ηθοποιού κάτι που όπως αποδείχθηκε όμως δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Τρία χρόνια μετά, ήρθε η δικαστική δικαίωση για τον αγαπημένο ηθοποιό.

Όπως αποδείχθηκε οι εικόνες που κυκλοφόρησαν ήταν από την συμμετοχή του ηθοποιού σε μια σειρά δέκα επεισοδίων που προβλήθηκε στο Netflix.

Mάλιστα η σειρά “Suburra”, όπως είναι ο τίτλος της, βασίζεται στην ομότιτλη ταινία του 2015 με το σενάριο να περιγράφει διασυνδέσεις ανάμεσα στη Μαφία, το Βατικανό και τον πολιτικό κόσμο.

Τότε ο ηθοποιός αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της εφημερίδας που είχε κυκλοφορήσει τα αναληθή δημοσιεύματα και σήμερα 3.5 χρόνια μετά ήρθε η δικαίωση.

Μάλιστα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το εξώφυλλο της ίδιας εφημερίδας που κυκλοφόρησε σήμερα και αποκαθιστά την αλήθεια και έγραψε:

«Μετά από 3,5 περίπου χρόνια ήρθε και η ώρα της δικαίωσης! Ευχαριστώ τους δικηγόρους μου και όσους με οποιονδήποτε τρόπο μου συμπαραστάθηκαν! Και ευτυχώς ηταν πολλοί!!!»

Δείτε την ανάρτηση του γνωστού ηθοποιού: